Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης LIVE: Με φρέσκα πρόσωπα η Ένωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης LIVE: Με φρέσκα πρόσωπα η Ένωση

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης LIVE: Ο Μανόλο Χιμένεθ φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα ρίχνεται απόψε (21:30) στη «μάχη» του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ένωση θέλει από το πρώτο παιχνίδι κιόλας να καθαρίσει την πρόκριση, για να μην μπει σε μπελάδες, με τον Μανόλο Χιμένεθ όμως να προβαίνει σε εκτεταμένο ροτέισον. Οι ”κιτρινόμαυροι” πάντως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού από την έλευση του Χιμένεθ και έπειτα μετρούν διαδοχικές νίκες ενώ δύσκολα δέχεται γκολ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φρεσκάρει την ενδεκάδα, επιλέγοντας σύστημα 4-2-3-1 και τους Τσιντώτα στο τέρμα, τον Ραντόνια στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ, τον Λόπες αριστερά και δίδυμο στα στόπερ τους Σβάρνα και Λάτσι. Στα χαφ θα παίξουν οι Γαλανόπουλος-Σιμάνσκι και δεκάρι ο Σάκχοφ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Τάνκοβιτς (δεξιά), Αλμπάνης (αριστερά) και φορ ο Ολιβέιρα. Στον πάγκο θα είναι οι Αθανασιάδης, Ινσούα, Χνιντ, Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία, Λιβάγια, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

ΑΕΚ ενδεκάδα

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης: Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων

Εκτεταμένο rotation θα κάνει αύριο (20/1) ο Γιώργος Παράσχος στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης άφησε εκτός τους Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδη, Κολ και Ντάουντα ώστε να πάρουν ανάσες. Νοκ άουτ λόγω ενός μικροτραυματισμού είναι ο Μαρκ Φερνάντεθ όπως και ο μακροχρόνια τραυματίας Ιωαννίδης και αναμένονται αρκετές αλλαγές.

Η αποστολή του είναι η εξής: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Λισγάρας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Βιτλής, Φατιόν, Κιτόκο, Ρόδης, Καραγκούνης, Κάλισιρ, Ριγόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις