Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Γέρνει το υποβρύχιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Γέρνει το υποβρύχιο

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Σκάλωσε 2-2 με την Γρανάδα η Βιγιαρεάλ - Η Μπέτις επιβλήθηκε 2-1 της Μπέτις - Η Χετάφε 1-0 την Ουέσκα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα επεφύλασσε για την Βιγιαρεάλ η εμβόλιμη αγωνιστική. Το κίτρινο υποβρύχιο παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Γρανάδα εντός έδρας. Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώθηκε παρότι η Βιγιαρεάλ είχε ανατρέψει τα εις βάρος της 0-1 (Σολδάδο 21’) με τα τέρματα των Πένια (29’) και Μόι Γκόμεζ (65’ πεν.). Το ακριβές τελείωμα του Κένεντι στο 75’ έφερε το 2-2 για τη Γρανάδα που ήταν και το τελικό σκορ. Μια Γρανάδα που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ετέκι στην εκπνοή.

Λίγο νωρίτερα, μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, στη Μαδρίτη, η Χετάφε επιβλήθηκε έστω δύσκολα 1-0 της Ουέσκα. Με τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πλησίασε την εξάδα και ελπίζει ότι επεκτείνοντας το σερί αυτό θα μπορέσει να πλησιάσει τις προπορευόμενες ομάδες. Το χρυσό γκολ της Χετάφε πέτυχε ο Αραμπάρι στο 69’.

getafe celebrates a goal

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μπέτις και Θέλτα

Η Μπέτις υποδέχτηκε τη Θέλτα και  μολονότι δεν είχε την τύχη με το μέρος της κέρδισε 2-1. Πρωταγωνιστής ο Κανάλες που πέτυχε και τα δύο γκολ και λύτρωσε την ομάδα του. Η οποία είχε χάσει μόλις στο 31’ τον εξτρέμ Ρόντρι με τραυματισμό και αποδιοργανώθηκε. Η Θέλτα είχε προηγηθεί στο 15’, πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σάντι Μίνα, αλλά δεν της βγήκε.

spoydaia niki i betis
Δείτε ακόμη: 
Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις