Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κακουράκης: Ο «Κωνσταντής», το «Μπρούσκο» και οι εφτά οντισιόν για το ρόλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κακουράκης: Ο «Κωνσταντής», το «Μπρούσκο» και οι εφτά οντισιόν για το ρόλο

Άγριες Μέλισσες - Γιάννης Κακουράκης: Λίγα χρόνια πριν είχε συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές.

Ο Γιάννης Κουκουράκης μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Κωνσταντή» στις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο λίγα χρόνια πριν είχε συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές.

Στο ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που καταφέρνει σε κάθε επεισόδιο να καθηλώνει τους τηλεθεατές, υποδύεται τον μεσαίο γιο του Δούκα, που είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην τηλεόραση, αφού έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλες επιτυχημένες σειρές.

Αρκετά χρόνια πριν από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα το 2009 ο Γιάννης Κουκουράκης είχε ενσαρκώσει το ρόλο του «Σπύρου Δημόπουλου» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Χαρά Αγνοείται». Κρατούσε δηλαδή το ρόλο του συντρόφου της Χαράς και ήταν ο λόγος που την ζήλευε η ξαδέλφη της, η οποία και την σκότωσε όταν πάνω σε καβγά την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα.

Γιάννης Κακουράκης: Ο ρόλος του «Αλέξη» στο «Μπρούσκο»

Μερικά χρόνια αργότερα, έπαιξε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο» και είχε το ρόλο του «Αλέξη» στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο, ο οποίος ήταν ο άνδρας, που διεκδίκησε την καρδιά της Αναστασίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «TV Έθνος», είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο. Εκεί, είχε δηλώσει πως η πορεία του στη σειρά ήταν σύντομη, όχι γιατί τον κούρασαν τα ταξίδια στην Κύπρο, αλλά γιατί το συμβόλαιό του, είχε διάρκεια τεσσάρων μηνών, αφού και ο ίδιος δεν ήθελε παραπάνω. «Βρέθηκα την σωστή στιγμή στο σωστό σημείο που λένε. Ο Αντρέας Γεωργίου έψαχνε τον ρόλο του “Αλέξη” που τον είχε με συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό του. Θυμάμαι που μου είπε: “Eσύ είσαι ο Αλέξης”. Και κάπως έτσι έγινα ο “Αλέξης” λοιπόν…», είχε πει χαρακτηριστικά.

Γιάννης Κακουράκης: Πέρασα εφτά φορές οντισιόν

Ο Γιάννης Κουκουράκης το 2015 είχε πάρει το ρόλο του «Αλέξη» στο «Μπρούσκο», και έπαιζε τον άνδρα που διεκδικούσε την καρδιά της Αναστασίας. Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, ο Πάτροκλος είχε πυροβολήσει τον Αλέξη προκαλώντας τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού.

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό.Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα. Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει», είπε  ο Γιάννης Κουκουράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις