Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε Λονδίνο και Λέστερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε Λονδίνο και Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η μάχη της αγγλικής Πρέμιερσιπ συνεχίζεται και τα φώτα πέφτουν στο Λέστερ-Τσέλσι που φέρνει ανακατατάξεις στην κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της αγγλικής πρέμιερσιπ. Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ. Η γηπεδούχος ομάδα έχει καταγράψει ένα σερί 4 αγώνων δίχως ήττα, με τα δύο τελευταία μάλιστα να είναι νίκες. Που την ανέβασαν στην ένατη θέση μόλις τέσσερεις από την πεντάδα Ευρώπης. Αντίθετα η Γουέστ Μπρόμ μόλις στο τελευταίο της παιχνίδι έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί που κατέγραφε. Με σπουδαίο τρίποντο 3-2 επί τις Γουλβς εκτός έδρας έφτασε στους 11 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας πάντως η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι. Οι “αλεπούδες” βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή και αν κερδίσουν θα περάσουν στο ρετιρέ αφήνοντας δεύτερη τη Γιουνάιτεντ και Τρίτη την Σίτι. 

Σε δύσκολη θέση η Γουέστ Μπρομ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Έτοιμος ο Βάρντι

Παρά τις ανησυχίες που εκφράζουν δεν αρχισκόρερ της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι δίνεται έτοιμος να αγωνιστεί απόψε. Εκτός αγώνα πάντως μένει ο επιθετικός μέσος Πράετ. Στο στρατόπεδο της Τσέλσι εκτός αγώνα μένει ο άλλοτε άσος της Λέστερ, ο μέσος Kαντε, ο οποίος μολονότι εξέτισε την ποινή του είχε ενοχλήσεις. Και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει επιβάρυνση σε τραυματισμό του, έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις