Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 17/1/21: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 17/1/21: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Survivor spoiler σήμερα 17/1/21: Τι λένε τα spoiler - Μεγάλες αλλαγές στο Survivoir

Άσχημα τα νέα για τους Μαχητές, ελπίδα για τους Διάσημους. Κακά τα ψέματα, οι Μαχητές είναι ο μοναδικός λόγος που βλέπουν οι πιο πολλοί το Survivor. Το σημερινό (17/1) αγώνισμα επάθλου θα είναι το τελευταίο έτσι όπως το ξέρουμε, καθώς έρχονται μεγάλες αλλαγές. Μαχητές πάνε στους Διάσημους, μπας και έρθει καμιά νίκη και λίγη… τροφή. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως οι αρχηγοί θα διαλέξουν τις νέες ομάδες κι αυτοί θα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνε στους Διάσημους οι Μαχητές Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Τζέιμς Καφετζής.

Στην αρχή του νέου επεισοδίου είδαμε τον Περικλή να πετάει σπόντες για την Κάτια, σε μία συζήτηση με την Ελίζαμπεθ. Ο Κονδυλάτος, δήλωσε πως δεν θέλει να ακούσει ξανά την Κάτια, πως δεν την εμπιστεύεται, ενώ η Ελίζαμπεθ την παρομοίασε με μια βασίλισσα που της πήραν το στέμμα! Και η Ελέτσι άφησε αιχμές: “Μόλις μπήκα στο παιχνίδι… ξαφνικά, άρχισαν οι λιποθυμίες…”.

Survivor spoiler 17/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας από τον ΣΚΑΪ θα δούμε τρία Συμβούλια! Ένα για να ανακοινωθεί στους παίκτες πως θα αλλάξουν οι ομάδες. Δύο για να γίνει η νέα επιλογή των παικτών. Κατόπιν θα πάνε να παίξουν αγώνισμα απευθείας και στη συνέχεια θα έχουμε συμβούλιο για τον πρώτο προτεινόμενο από τις νέες ομάδες.

Το σημερινό είναι ένα αγώνισμα στα μέτρα τους. Δε χρειάζεται ταχύτητα και δύναμη, μόνο συγκέντρωση. Αλλά οι Διάσημοι δεν έχουν δυνάμεις και η κοιλιά τους γουργουρίζει. Θα δούμε και τη φυγή της Κάτιας Ταραμπάνκο από τον Άγιο Δομίνικο. Πάλι οι Μαχητές κερδίζουν απόψε.

Survivor spoiler 17/1: Δείτε live

Survivor Spoiler 17/1: Τι γίνεται με την Κάτια

Μετά από 3 ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ο κύβος ερρίφθη για το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 2021. Η νικήτρια του GNTM δεν θα συνεχίσει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την προσπάθειά της να κατακτήσει το Survivor, προδομένη από την υγεία της. Η παραγωγή έλαβε… κόκκινο από τους γιατρούς που παρακολούθησαν επί 3 ημέρες την Κάτια, κρίνοντας πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογική της κατάσταση, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με το ρύζι και της διαμάχης με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Διασήμων, δεν επιτρέπουν στην παίκτρια την επιστροφή στο παιχνίδι.

Οι φόβοι για τυχόν νέα επιδείνωση της υγείας της έγιναν απολύτως σεβαστοί από την παραγωγή του Survivor και πλέον το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει σπάσει. Η Κάτια φέρεται να παραμένει στον Αγιο Δομίνικο και να μην έχει ξεκινήσει ακόμα το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα και απομένει το τυπικό της γνωστοποίησης των εξελίξεων και επίσημα. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα αποτελέσει ανατροπή της ανατροπής και θα προκαλέσει άλλα προβλήματα στην παραγωγή, αφού η πολυήμερη απουσία της Κάτιας αποτελεί από μόνη της αιτία διακοπής της συμμετοχής της.

Survivor spoiler: Αλλάζουν τα δεδομένα

Μία μεγάλη μάχη είναι έτοιμη να αρχίσει, αφού το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση, ο 5ος κύκλος του MasterChef. Μάλιστα, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα κοντραριστεί και με το Survivor, το οποίο ήδη έχει σκληρή… μάχη με τις Άγριες Μέλισσες, για την κορυφή της τηλεθέασης. Η εκκίνηση του MasterChef όμως, αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο ριάλιτι επιβίωσης, από τη στιγμή που το πρώτο θα έχει προβάδισμα λόγω της ώρας που θα προβάλλεται, δηλαδή στις 21:00. Έτσι, ο ΣΚΑΪ έχει ήδη σκεφτεί την πρώτη αλλαγή που μπορεί να γίνει, προκειμένου να μειώσει μία πιθανή χασούρα, από έναν… μεγάλο αντίπαλο.

Survivor spoiler: Αλλαγή στις μέρες προβολής

Όπως αναφέρει η Real Life λοιπόν, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να αυξήσουν τις μέρες που θα προβάλλεται αυτό, που μέχρι τώρα είναι από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη. Εξετάζουν, το ενδεχόμενο το Survivor να έρχεται στους δέκτες μας και την Πέμπτη, αφού έρχονται και άλλα ριάλιτι που μπορεί να το… χτυπήσουν, όπως για παράδειγμα το Battle of the couples. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ανατροπές συνεχίζονται, αφού στον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζονται και άλλες αφίξεις παικτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις