Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή: Πότε χωρίζονται οι ομάδες, ποιοι Μαχητές θα γίνουν… Διάσημοι
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή: Πότε χωρίζονται οι ομάδες, ποιοι Μαχητές θα γίνουν… Διάσημοι

Survivor spoiler διαρροή: Θα γίνει ανταλλαγή παικτών, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα των Διασήμων που χάνει διαρκώς.

Νέο επεισόδιο σήμερα, Κυριακή (17/01) στο “Survivor 4“, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην… Κάτια, που ίσως αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αδιαθεσία της. Η Κάτια είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε νοσοκομείο με τις πληροφορίες να τη θέλουν να πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Φήμες θέλουν την Κάτια Ταραμπάνκο να φεύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι ή να απομακρύνεται από την παραγωγή. Στο σημερινό trailer, πάντως, δεν βλέπουμε την Κάτια, παρόλο που γίνεται αναφορά στο όνομά της. Συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη της ομάδας των Διασήμων, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ακούγεται να λέει πως η Κάτια είναι σαν να φοράει ένα προσωπείο και ότι όταν το βγάλει, τότε θα μπορεί να σχηματίσει πραγματική άποψη για την παίκτρια.

Στο μεταξύ, η ανακατάταξη των ομάδων των Διασήμων και των Μαχητών πλησιάζει. Λόγω των συνεχόμενων νικών των Μαχητών και ηττών των Διασήμων, η παραγωγή του “Survivor 4” σχεδιάζει να ανταλλάξει κάποιους παίκτες, ώστε η κόκκινη ομάδα να πάρει τα πάνω της, καθώς βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να γίνει ανταλλαγή δύο παικτών, προκειμένου οι Διάσημοι να σημειώσουν κάποιες νίκες, αφού εδώ και πολλές μέρες έχουν μείνει με περιορισμένο φαγητό. Μια από τις πιθανές ημερομηνίες που ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί ο χωρισμός των ομάδων είναι η Δευτέρα (18/01/21).

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό” την προηγούμενη βδομάδα, ενδέχεται να αλλάξουν ομάδα και να πάνε στους Διάσημους οι Μαχητές Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Τζέιμς Καφετζής.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor

Survivor spoiler διαρροή 17/1: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Σήμερα, πάντως, οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο αγώνισμα με κλειστά μάτια και με έπαθλο φαγητού.

Επειδή ωστόσο έχουμε δει ότι όλα μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή, μείνετε συντονισμένοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις