Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Ματσάρα στο Βόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Ματσάρα στο Βόλο

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Η ομώνυμη ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την εξίσου καλή Λαμία μετά από χορταστικό παιχνίδι

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Βόλος και Λαμία έμειναν ισόπαλες 1-1. Η φιλοξενούμενη Λαμία κέρδισε τις εντυπώσεις, όμως έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος μπορούσε να κερδίσει κιόλας αφού πίεσε και έπαιζε και με παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί… παράδοξο το 0-0, αφού έγιναν καλές φάσεις. Κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων, οι οποίοι όμως ήταν εκνευριστικά άστοχοι σε αρκετές φάσεις με Ντέλετιτς, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Αντέτζο.

Μετά το 35’ η κίνηση Λόπεθ άλλαξε τον ρου του αγώνα. Ο κόουτς του Βόλου έριξε τον Νίνη στον αγώνα αντί του Γκρίλο και η απόδοση της ομάδας του ανέβηκε κατακόρυφα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δέχθηκε φάση και έκανε και 1-2 ευκαιρίες. Τίποτε δεν ήταν ικανό, όμως, να αλλάξει το 0-0 που ήταν και τελικό σκορ στα πρώτα 45’.

με παίκτη λιγοτερο ολοκληρωσε το ματς η λαμια

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Με την επανέναρξη η Λαμία έγινε ξανά επιθετικότερη, αλλά και ο Βόλος απειλούσε. Δημιουργήθηκαν 1-2 ενδιαφέρουσες φάσεις εκατέρωθεν και στο 51’ ο Βόλος με τον Δουβίκα σε πρώτο χρόνο να πλασάρει για το 1-0, κεφαλαιοποιώντας το ιδανικά εκτελεσμένο κόρνερ του Ρενάτο Σάντος. Με τη σέντρα, όμως, η Λαμία χτύπησε σαν… κόμπρα. Η κάθετη μπαλιά του Αραμπούλι έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Βόλου και ο Ντέλετιτς με άψογο πλασέ ισοφάρισε 1-1.

Στο 68’ ο Βόλος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Ντέλετιτς να αποβάλλεται για τη Λαμία. Μολαταύτα το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή, οι φάσεις δημιουργούνταν εκατέρωθεν κλαι το 2-1 ήταν εξίσου κοντά και για τη Λαμία και για το Βόλο. Παρά τις καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 σφράγισε ένα πολύ καλό ματς.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Δουβίκας 51’ – Ντέλετιτς 52’

ΚΟΚΚΙΝΗ: Ντέλετιτς 68’

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπέμπεκ. ΒΟΗΘΟΙ: Πάτακι, Ζομπένιτσα. VAR: Γκαμπρίλο.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (Νίνης 34′), Ριένστρα, Μπαρτόλο, Περέα (Ντεντάκης 46′), Μπαριέντος (Κρητικός 84′), Σάντος, Δουβίκας.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ανχελ Μαρτίνες, Τζανδάρης (Μπιάρνασον 66′), Μπεχαράνο, Τιρόνε (Καραμάνος 46′), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (Προβυδάκης 90′), Αραμπούλι (Μπα 65′).

μπορούσε και νίκη ο βόλος

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις