Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor παίκτες: Διάσημοι και Μαχητές «μεταμορφώθηκαν» σε τρεις βδομάδες
LIFESTYLE

Survivor παίκτες: Διάσημοι και Μαχητές «μεταμορφώθηκαν» σε τρεις βδομάδες

Survivor παίκτες: Το δυσκολότερο κομμάτι φυσικά στο Survivor, γι αυτό και πολλοί αρνούνται τις προτάσεις που δέχονται, είναι το θέμα του φαγητού.

Το Survivor επέστρεψε πολύ δυναμικά και ήδη καθιερώθηκε στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού. Διάσημοι και Μαχητές εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν ριχτεί στους στίβους μάχης και κάνουν ότι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού. Καθημερινά αγωνίσματα, λίγο φαγητό και αρκετές αψιμαχίες κυρίως από την πλευρά των Διάσημων οι οποίοι λόγω των συνεχόμενων ηττών που έχουν λογικό είναι να δυσανασχετούν περισσότερο.

Το δυσκολότερο κομμάτι φυσικά στο Survivor, γι αυτό και πολλοί αρνούνται τις προτάσεις που δέχονται, είναι το θέμα του φαγητού. Όλοι θυμόμαστε την απίστευτη αλλαγή των παικτών στα προηγούμενα Survivor. Ποιος να ξεχάσει την μεγάλη αλλαγή του Bo; Φυσικά και φέτος έχουν αρχίσει να φαίνονται οι αλλαγές πάνω στους παίκτες λόγω της πείνας.

Οι περισσότερες… μεταμορφώσεις, εντοπίζονται στην ομάδα των Διασήμων. Αυτό είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η «κόκκινη» ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού σε αγώνισμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις