Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και ψυχολογία: Τι κάνουν όταν είναι στις ”μαύρες” τους
PLUS

Ζώδια και ψυχολογία: Τι κάνουν όταν είναι στις ”μαύρες” τους

Ζώδια και ψυχολογία: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μπορούν να μας επηρεάσουν διαφορετικά ανάλογα με το ζώδιο μας.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μπορούν να μας επηρεάσουν διαφορετικά ανάλογα με το ζώδιο μας. Κάποιος μπορεί να μην δίνει πολύ σημασία και να αφήνει την αρνητικότητα και τα προβλήματα να φεύγουν μακριά ενώ κάποιοι άλλοι να βιώνουν πιο έντονα τα αρνητικά συναισθήματα.

Κριός

Αυτό που ρίχνει συναισθηματικά έναν Κριό είναι το να τον αγνοούν. Είναι ζώδια που επιζητούν την προσοχή, και όταν δεν την έχουν, δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Θέλουν με ζήλο την έγκριση και την αποδοχή των άλλων ειδάλλως μελαγχολούν.

Δίδυμος

Η ερωτική απογοήτευση. Ο Δίδυμος απλά δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Κουβαλά την προδοσία και την χαμένη του αγάπη για πάντα στην καρδιά του. Μπορεί εξωτερικά να γελάει αλλά μέσα του βαθιά, η καρδιά του κλαίει.

Άγόρι σε τοίχο με κουκούλα

Καρκίνος 

Είναι πολύ στεναχωρημένος όταν δεν δείχνει όμορφος. Ναι, μπορεί να ακούγεται τελείως ρηχό, αλλά ο Καρκίνος ενδιαφέρεται πολύ για την εξωτερική του εμφάνιση. Και όταν αυτή δεν είναι ιδεατή, βουλιάζει συναισθηματικά.

Παρθένος

Ο φαντασιόπληκτος Παρθένος θλίβεται όταν σκέφτεται την ίδια του τη ζωή. Τείνει να σκέφτεται υπερβολικά και να δημιουργεί σενάρια στο μυαλό του, τα οποία σενάρια φυσικά και καταλήγουν πάντα στην καταστροφή. Ο Παρθένος αναμένει πάντα το κακό που έρχεται με αποτέλεσμα να χαλάει τις όμορφες στιγμές του σήμερα.

Σκορπιός

Ο φόβος ρίχνει τον Σκορπιό ψυχολογικά. Έχει να παλέψει με τις φοβίες του. Ο Σκορπιός απολαμβάνει να κάνει αυτό που θέλει και να δρέπει τους καρπούς των κόπων του. Μάλιστα του αρέσει τόσο πολύ αυτό που ζει μονίμως με το φόβο ότι δεν θα κρατήσει για πάντα.

Κοπέλα σε καρέκλα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις