Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλέρια Χοψονίδου ρούχα: Ποια είναι η σχεδιάστρια μόδας που μπαίνει στο Survivor
LIFESTYLE

Βαλέρια Χοψονίδου ρούχα: Ποια είναι η σχεδιάστρια μόδας που μπαίνει στο Survivor

Βαλέρια Χοψονίδου ρούχα: Το όνομα της Βαλέριας Χοψονίδου «έπαιζε» εδώ και ημέρες.

Το Survivor 4 έχει ήδη καθιερωθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Διάσημοι και μαχητές έχουν ριχτεί στους στίβους μάχης και κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου. Ωστόσο η παραγωγή ετοιμάζει συνεχώς καινούργιες εκπλήξεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Με την ομάδα των Διασήμων να μην μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή των Μαχητών η παραγωγή φέρνει ενισχύσεις. Ήδη στο παιχνίδι μπήκαν η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι χωρίς όμως να φαίνεται να μπορούν να ανταγωνιστούν την αθλητική ομάδα των Μαχητών. Μάλιστα η Ανθή είναι και υποψήφια προς αποχώρηση. Δύο νέες προσθήκες έρχονται στο στρατόπεδο των Διάσημων. Αυτή του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Μπογδάνου και της σχεδιάστριας ρούχων Βαλέριας Χοψονίδου.

Το όνομα της Βαλέριας Χοψονίδου «έπαιζε» εδώ και ημέρες, όμως η συμμετοχή της επιβεβαιώθηκε μόνο όταν την συνέλαβε ο φακός του «Ευτυχείτε» στο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς ετοιμάζονταν να πετάξει για Άγιο Δομίνικο. Ποια είναι όμως η νέα παίκτρια του Survivor. Καταρχάς είναι η κουνιάδα του αρχηγού του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλη Σταμούλη, αδελφή της συζύγου του Ολυμπίας Χοψονίδου και υπερήφανη  θεία των έξι παιδιών του ζεύγους.

Μετά από ένα σύντομο «πέρασμα» από το μόντελινγκ, η Βαλέρια αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία της από τον χώρο της μόδας για να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση ρούχων. Σήμερα έχει τη δική της επώνυμη γραμμή ρούχων, Valeria Chopsonidou, την οποία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα valeriachopsonidou.com, με ρούχα, κυρίως αθλητικού τύπου, για άνδρες και γυναίκες. Η επιχείρησή της στεγάζεται σε showroom στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται το στρατηγείο της Βαλέριας, πολύ μακριά από το Κορδελιό της Θεσσαλονίκης όπου μεγάλωσε μαζί με τα τρία αδέρφια της, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία.

Βαλέρια Χοψονίδου

Βαλέρια Χοψονίδου: ”Θα τα κάνει όλα μπάχαλο”

Η κολλητή της φίλη, Μαρία Ηλιάκη ανήρτησε ένα βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η παίκτρια ”θα τα κάνει όλα μπάχαλο”. Συγκεκριμένα είπε, «Μπαίνει η φίλη μου η Βαλέρια στο survivor! Οπωσδήποτε θα της μιλήσει στο τηλέφωνο πριν μπει… Θα τρελαθώ! Τη στηρίζω και πιστεύω ότι θα τα κάνει όλα μπάχαλο! Πρώτον γιατί είναι δυνατή παίκτρια και δεύτερον γιατί δεν κρατά το στόμα της κλειστό, γιατί είναι και αυτή σαν κι εμένα δεν κρατά το στόμα της κλειστό και έχει πολλά νεύρα…»!

Βαλέρια Χοψονίδου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις