Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 17/1 Κάτια: Πώς είναι η υγεία της, ποιες οι τελευταίες πληροφορίες
LIFESTYLE

Survivor spoiler 17/1 Κάτια: Πώς είναι η υγεία της, ποιες οι τελευταίες πληροφορίες

Survivor spoiler 17/1 Κάτια: Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο στο "Survivor 4". Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της. Τα σενάρια που την θέλουν να πάσχει από αυτοάνοσο και να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αναβρασμός επικρατεί στην παραγωγή του Survivor μετά την επιδείνωση της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Κάτια, η πιο δυνατή παίκτρια των Διασήμων, ταλαιπωρείται πολύ από ένα αυτονάνοσο νόσημα, με την μεγάλη απώλεια κιλών να μην βοηθά την κατάστασή της. Σήμερα το πρωί σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Κάτια Ταραμπάνκο βγαίνει στο νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν επιστρέφει στην παραλία και πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο. Δεν είναι βέβαιη παραμονή της Κάτιας στο Survivor.

«Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά επακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρών και αναμένουνε. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελής αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο ως παρουσιάστρια σε ριάλιτι μόδας. Συγκεκριμένα, περίπου πριν από δύο βδομάδες ο Ατζούν Ιτζιλαλί έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, είδε την Κάτια Ταραμπάνκο και του άρεσε πολύ. Έτσι, υπάρχουν σκέψεις το νεαρό μοντέλο να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν του “My Style Rocks” στη θέση της Κατερίνας Στικούδη. Άλλωστε, η γνωστή τραγουδίστρια θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο “All Star Your Face Sounds Familiar”.

Survivor spoiler: Νέοι παίκτες στο παιχνίδι

Τρία νέα πρόσωπα αναμένεται να ενσωματωθούν στο παιχνίδι, τα δύο εξ αυτών γνωστά. Πρόκειται για τη Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της Ολυμπίας και κουνιάδα του Βασίλη Σπανούλη, τον Ηλία Μπόγδανο, frontman του συγκροτήματος “Inco”, καθώς και μία ακόμη παίκτρια που θα ενσωματωθεί στην ομάδα των Μαχητών. Οι τρεις παίκτες αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Σύντομα, λοιπόν, νέα πρόσωπα στο Survivor.

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο την Κυριακή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις