Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη Μάγια βρέθηκε: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη Μάγια βρέθηκε: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση στην Κρήτη

17χρονη Μάγια βρέθηκε: Ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είχε πει πως η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Στην ασφάλεια Ηρακλείου βρίσκεται η 17χρονη Μάγια η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και αρκετές ημέρες από το σπίτι της, με τους γονείς της και τους καθηγητές της να κάνουν έκκληση για βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αστυνομικούς σχετικά με την εξαφάνιση της. «Με πήραν πριν λίγο από την Ασφάλεια και μου είπαν πως η Μάγια βρέθηκε δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω. Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που τελείωσε αυτή η περιπέτεια. Θα μας ειδοποιήσουν οι αρχές για να την παραλάβουμε», είπε στο protothema.gr ο πατέρας της κοπέλας.

Ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είχε πει πως η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. «H Mάγια μας, λείπει από χτες το μεσημέρι, όταν μας είπε ότι θα πήγαινε κάποια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και από τότε αγνοείται. Έχω κάποιες υποψίες γιατί γνωρίζω ότι έχει ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του. Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Κάνω έκκληση όποιος την έχει δει κάπου να επικοινωνήσει μαζί μας και με την αστυνομία. Δεν έχει πάρει ρούχα και λεφτά και δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται», είχε δηλώσει.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, οι γονείς της δημιούργησαν χθες ένα βίντεο, καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους. Σε αυτό οι γονείς απευθύνονται στην κόρη τους στις μητρικές τους γλώσσες, δηλαδή ο πατέρας της στα ελληνικά και η μητέρα της στα τουρκικά. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ επικοινώνησε μαζί μας, το χρειαζόμαστε», αναφέρει στο βίντεο ο πατέρας της Μάγιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις