Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Survivor αποχώρηση: Η χθεσινή ανατροπή και οι νέοι παίκτες
LIFESTYLE

Κάτια Survivor αποχώρηση: Η χθεσινή ανατροπή και οι νέοι παίκτες

Κάτια Survivor αποχώρηση: Με ανατροπή στην αποχώρηση έκλεισε το Survivor 2021, χθες Τετάρτη. Οι Διάσημοι στο φετινό Survivor έχουν προβλήματα αφού οι ήττες κι οι απώλειες σε παίκτες διαδέχονται η μία την άλλη.

Ένα σκληρό αγώνισμα έπρεπε να κερδίσουν χθες Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor για να κατακτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο, που τελικά ήταν να διαβάσουν ξεχωριστά σχόλια για τους ίδιους από τους χρήστες του Twitter. Η μάχη ήταν σφοδρή κι οι δύο ομάδες έπρεπε να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια πάνω από την θάλασσα για να φτάσουν στον τελικό στόχο και να πετύχουν τέσσερις βολές που θα καθόριζαν τον νικητή. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Μαχητές ένιωσαν έντονα την ανάσα των Διασήμων που εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι πετυχαίνοντας νίκες από παίκτες που ούτε οι ίδιοι περίμεναν. Παρά το γεγονός ότι οι Διάσημοι αγωνίστηκαν σκληρά κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τελικά δεν τα κατάφεραν ακόμα μία φορά.

Η μάχη έληξε 10-7 κι οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το χιούμορ χρηστών του διαδικτύου. Οι παίκτες γέλασαν, ενώ η νίκη ανέβασε ακόμα περισσότερο το ηθικό τους. Στην παραγωγή γνωρίζουν καλά, πως αν συνεχιστεί έτσι το Survivor, χωρίς καθόλου… ανταγωνισμό, οι τηλεθεατές θα κουραστούν. Γι’ αυτό και οι συζητήσεις για μεγάλες αλλαγές, έχουν πάρει φωτιά.

Survivor 13/1: Η ανατροπή

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Αρναούτη και της Αγγελικής Λάμπρη, οι Διάσημοι θα έπρεπε να αποχωριστούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο οδηγήθηκε για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο καθώς η αδιαθεσία της συνεχίστηκε κι έπρεπε να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή της. Η παραγωγή βλέποντας αυτήν την δύσκολη κατάσταση, πήρε μία απόφαση που ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση, προφανώς για να διατηρηθεί μια ισορροπία στις δύο ομάδες. Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των Μαχητών, κρίνοντας ότι οι Διάσημοι βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

Επομένως Πάνος Καλλίδης, Ανθή Σαλαγκούδη και Γιώργος Κοψιδάς θα συνεχίσουν σίγουρα για ακόμα μία εβδομάδα στο ριάλιτι ενώ αγνοείται η τύχη της Κάτιας Ταραμπάνκο

Survivor 13/1: Τα συγκινητικά λόγια του Τριαντάφυλλου

Λίγο πριν το αγώνισμα κι ενώ Μαχητές και Διάσημοι πίστευαν πως θα επικοινωνήσουν (εφόσον κερδίσουν) με τους δικούς τους, ο Τριαντάφυλλος έκανε μια πολύ συγκινητική δήλωση, κερδίζοντας ξανά το Twitter. Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας για τους δικούς του ανθρώπους, δεν άντεξε και λύγισε: «Άμα δω την γυναίκα και το παιδί μου στην κάμερα θα μπω μέσα να τους πιάσω. Σήμερα έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας και το περίμενα πάρα πολύ. Θέλω να πάω με χαλαρή σκέψη στον αγώνα και να μην αγχωθώ γιατί θέλω να κερδίσω. Πραγματικά ας μην φάω πέντε ημέρες και να δω τον Νικόλα και την γυναίκα μου… Έστω για ένα λεπτό και για εμένα θα είναι ότι καλύτερο μου συνέβη αυτό τον καιρό εδώ στο Survivor.»

Survivor – Κάτια: Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε η Κάτια Ταραμπανκό νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο και ουδείς γνωρίζει ακόμα αν θα παραμείνει στο ριάλιτι. Οι γιατροί τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν για το μέλλον της στο ριάλιτι. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι έχει πληροφορία ότι η Κάτια Ταραμπανκό θα αποχωρήσει από το παιχνίδι! Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή: «Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί την Κάτια τη βάζει δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν θα επιστρέψει στο Survivor ή δε μπορεί να συνεχίσει».

Survivor – Κάτια: Αντίστροφη μέτρηση

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Το κορίτσι από την Ουκρανία που εδώ και καιρό ακολουθεί καριέρα μοντέλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την οντισιόν της στο ριάλιτι μοντέλων. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» μπήκε για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο μόνη της.

Η κατά το ήμισυ νικήτρια του δεύτερου κύκλου του reality του Star είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, προβάλλοντας μάλιστα την καριέρα της εκτός ελληνικών συνόρων και ως λόγο για τον χωρισμό της από τον τελευταίο σύντροφό της, τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο. «Δεν είμαι στη φάση να σκέφτομαι το γάμο. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Θέλω να φύγω στο εξωτερικό με σκοπό να κάνω modeling και αργότερα να ασχοληθώ με την ηθοποιία που τόσο αγαπώ».

Survivor – Κάτια: Κέρδισε τους τηλεθεατές

«Η Κάτια αισθάνθηκε μια πολύ έντονη αδιαθεσία λόγω την πείνας και τον γενικότερων συνθηκών για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Θυμίζουμε πως το μοντέλο είχε μείνει εκτός μάχης, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ανακοινώνει ότι μετά την επιδείνωση της κατάστασής της χρειάστηκε η μεταφορά της στην κλινική. Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε και μάλιστα μίλησε σε συμπαίκτες και αντιπάλους αναφορικά με την κατάστασή της αλλά και την απόφασή της να μην αποχωρήσει από το Survivor:

“Νιώθω πολύ καλύτερα. Όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο δύο πράγματα. Πρώτον ότι έδωσα μία υπόσχεση όταν ήρθα εδώ ότι όταν ακούσω το καμπανάκι θα προσέξω πάρα πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Ότι θα επιστρέψω στη μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες, όλον τον κόσμο ο οποίος δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι ότι μαμά, μπαμπά θα γυρίσω στο δεύτερο καμπανάκι. Χρωστάω στον κόσμο να παραμείνω στο παιχνίδι όσο μπορώ. Γι’ αυτό και είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Πάνω από όλα η υγεία και το… modeling

Στη συνέχεια, ωστόσο, στο αγώνισμα ένας εναντίον ενός με αντίπαλο την Έλενα Κρεμλίδου, η Κάτια Ταραμπάνκο ηττήθηκε, επηρεασμένη ενδεχομένως και από το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Η Κάτια έχει σαν κύριο μέλημα της την καριέρα της στο μόντελινγκ και δεν θα έκανε κάτι εναντίον στην καριέρα της ως μοντέλο. Η καταπόνηση που δέχεται το σώμα της από της κακές συνθήκες διαβίωσης και η κακή διατροφή της προκαλούν σημαντικές αλλαγές στο κορμί της, και στον οργανισμό της, και είναι δύσκολο να αντέξει μέχρι τέλους αυτήν την καταπόνηση.

Μπήκε με ημερομηνία λήξης στο παιχνίδι, κάτι που το γνωρίζουν φυσικά στην παραγωγή, και από την πλευρά τους πιέζουν όσο μπορούν για να παραμείνει. Λογικό είναι αφού ως τηλεοπτικό προϊόν του survivor πουλάει…

Η καριέρα της ως μοντέλο είναι πάνω από όλα και με τίποτα δεν θα την ρισκάρει.

Survivor spoiler: Νέοι παίκτες

Η Βαλερια Χοψονίδου, ο Ηλίας Μπόγδανος και μία κοπέλα που θα μπει στους «Μαχητές» αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο για να μπουν στο Survivor. Πρόκειται για την αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη. Η fashion designer μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Open, αναχώρησε σήμερα το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να μπει σχετικά άμεσα στο παιχνίδι. Μαζί με την Βαλέρια Χοψονίδου μπήκε στο αεροπλάνο και ο Ηλίας Μπόγδανος. Πρόκειται για frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco, ο οποίος εκτός από το τραγούδι, είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα! Παράλληλα θα μπει και ακόμα μία παίκτρια που θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις