Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 13/1: Τι θα δούμε την Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 13/1: Τι θα δούμε την Τετάρτη

8 λέξεις σήμερα 13/1: Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». 

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο επεισόδιο της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον Οδυσσέα να προχωρήσει με το χειρουργείο κι όχι με την αμφίβολη θεραπεία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν η Ναυσικά ζητάει από την Έρση και τον Νικηφόρο να του μιλήσουν για να του αλλάξουν γνώμη, εκείνοι αρνούνται να πάρουν μια τέτοια ευθύνη.

Ο Φρίξος σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες προκειμένου να τρενάρει τη συγκατοίκηση και τον γάμο με την Έλλη. Ο Σίμος προσπαθεί να ξαναφέρει κοντά του τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στην σκληρή στάση της. Η Κατερίνα ζητάει από τον Έκτορα να συμμαχήσουν και να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα με τα συμβόλαια θανάτου. Η Σμαράγδα πάει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι άθελά της αποκαλύπτει μπροστά στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της Μάγδας.

Το Survivor έφερε αλλαγές στις 8 λέξεις

Αλλαγή στο πρόγραμμα της prime time ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ μέσω δελτίου τύπου. Το «Survivor 4» θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.

Παράλληλα, οι «8 λέξεις» συρρικνώνονται και από διπλά επεισόδια γίνονται μονά. Έτσι, λοιπόν, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται στις 21:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων για μονάχα μία ώρα. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται μία «σκληρή» τηλεοπτική αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου -ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με άλλο κανάλι- δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις