Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor spoiler: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Το Survivor έχει επιστρέψει στις οθόνες μας με νέο κύκλο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το Survivor 4 έχει ήδη κερδίσει το μεγάλο στοίχημα. Καθιερώθηκε στην τηλεθέαση, καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, ολοένα μπαίνουν νέοι παίκτες. Αυτή τη φορά θα έχουμε μια νέα μεταγραφή στην ομάδα των Μαχητών. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», σύντομα θα δούμε τη Μαντώ Βουρλιώτη στην ομάδα των Μαχητών, η οποία είναι personal trainer και φυσικοθεραπεύτρια και έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αλλο ένα spoiler για το «Survivor 4», που αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, είναι πως η παραγωγή σκέφτεται να αναμείξει τις δύο ομάδες, επειδή οι Μαχητές κερδίζουν στα αγωνίσματα συνεχώς, ενώ οι Διάσημοι έχουν χάσει τη δύναμή τους, με τις εντάσεις να μη λείπουν.

Έτοιμη να φύγει για τον Aγιο Δομίνικο και να προστεθεί στη λίστα των παικτριών του «Survivor» είναι μία ακόμα «μαχήτρια».

Survivor spoiler: Η παραγωγή διαλύει τις ομάδες και φτιάχνει δυο καινούργιες

Πολύ σοβαρά σκέφτεται η παραγωγή του Survivor το ενδεχόμενο να διαλυθούν οι δύο ομάδες και να φτιαχτούν νέες από την αρχή! Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διάσημων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες – ειδικά η χθεσινή ήταν με μεγάλη διαφορά – έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής.

Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το Μαχητές – Μαχητές στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΙ.

Σίγουρα ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά η παραγωγή σκέφτεται στις αρχές Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε μια νέα μίξη ώστε να έρθει η ανατροπή! Τόσο σε… τσακωμούς όσο και αγωνιστικά μπας και φάνε λίγο και οι Διάσημοι! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 2 (σε προχωρημένο σημείο ωστόσο) αλλά και στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία (αρκετά νωρίτερα)! Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος ήταν διαφορετικός και είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν ήδη πολύ χαμηλά! Αυτή την στιγμή τα νούμερα σαρώνουν και κάθε απόφαση η παραγωγή πρέπει να την πάρει μετά από πολύ και ώριμη σκέψη!

Survivor 4 trailer Επεισόδιο 12 Τετάρτη 13/01/2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις