Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivior spoiler 13/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Αγριεύουν τα πράγματα για τους Διάσημους
LIFESTYLE

Survivior spoiler 13/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Αγριεύουν τα πράγματα για τους Διάσημους

Survivior spoiler 13/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Μέχρι την τελευταία ψήφο κρίθηκε το τρίτο πρόσωπο που θα τεθεί προς αποχώρηση από το Survivor 4.

Ασταμάτητοι είναι πλέον οι Μαχητές, με το Survivor να μην έχει καν… αγωνία και οι νίκες να είναι δεδομένες. Οι Μαχητές πραγματικά μαγεύουν το κοινό, ενώ οι Διάσημοι φαίνονται διαλυμένοι, μεταφέροντας τα προβλήματα της καλύβας στα αγωνίσματα. Και να χάνουν… και να μένουν νηστικοί και να ξαναχάνουν. Στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο του Survivor, είδαμε ένα συγκλονιστικό στίβο μάχης, που απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα, συνεργασία και στόχο. Οι Διάσημοι απογοητεύτηκαν ξανά και βρίσκονται στην θλιβερή θέση της ψηφοφορίας. Η ομαδικότητα και το μοίρασμα τριών κόκκων ρυζιού ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τους «Διάσημους», με την Ανθή Σαλαγκούδη να ψηφίζεται τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά από ακόμα μία ήττα της ομάδας της.

Προηγήθηκε ένας ανεπανάληπτος τσακωμός γύρω από τη φωτιά με τους «Διάσημους» να τα βάζουν με την Κάτια Ταραμπάνκο γιατί έφαγε λαθραία ρύζι, ενώ η πείνα και η κακουχία έχει λυγίσει τους παίκτες που φέρνουν μόνο ήττες στον στίβο μάχης του «Survivor 4».

Στους δύο υποψήφιους, Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά προστέθηκε και η Ανθή Σαλαγκούδη μετά από μία ψηφοφορία «θρίλερ» στην οποία ψηφίστηκε και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Κάτια πήρε τέσσερις ψήφους, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έξι. Το μοντέλο «κατηγορείται» ότι δεν προάγει με τις πράξεις της και τη συμπεριφορά της την ομαδικότητα, αν και είναι η παίκτρια που έχει φέρει τις πιο πολλές νίκες στην ομάδα των «Διάσημων». Ο Πάνος Καλλίδης αποκάλυψε ότι ένα βράδυ είδε την Κάτια να τρώει ρύζι, κρυφά από τους συμπαίκτες της.

Κάτια Survivor spoiler
Survivior spoiler 13/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Έντονος καβγάς

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου – που έχει φέρει ελάχιστες νίκες στην ομάδα της – ήρθε σε σύγκρουση με το μοντέλο στην παραλία των «Διάσημων».  Σε έξαλλη κατάσταση της είπε: «Κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι». Η Κάτια της απάντησε «μοιράζομαι ό,τι μπορώ να μοιραστώ, τρέχω για την ομάδα» για να της απαντήσει η Ελευθερία «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!».

«Ελευθερία εγώ δεν σε κρίνω. Απλά το vibe που λαμβάνω εδώ από τους συμπαίκτες μου είναι ότι ήρθαν για διακοπές», σχολίασε η Κάτια. Έξαλλος είναι και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, που επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο γιατί τον ψήφισε και είπε στην κάμερα ότι ο τραγουδιστής είναι στην κλίκα της Κάτιας, με Κοψιδά και Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο είπε ότι ψήφισε στην προηγούμενη ψηφοφορία τον Πάνο γιατί η απόδοσή του δεν είναι τόσο καλή όσο άλλων παικτών. «Με στενοχωρεί για τον Γιώργο (Κοψιδά), γιατί δεν έχω καταλάβει το λόγο που τον ψήφισαν» είπε ο Παππάς. Και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα ψήφισε τον Γιώργο. Να σημειωθεί ότι στο χθεσινό αγώνισμα το τελικό σκορ ήταν 10-3 υπέρ των «Μαχητών» με τρεις νίκες από την ομάδα των «Διασήμων», που τις έφεραν οι: Κοψιδάς – Τριαντάφυλλος, Ελευθερία – Άννα Μαρία και Κοψιδάς – Παππάς.

Survivior spoiler 13/1 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ο τέταρτος στον “τάκο”

Μετά τον Πάνο Καλλίδη, τον Γιώργο Κοψιδά και την Ανθή Σαλαγκούδη άλλος ένας παίκτης θα δοθεί σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος θα κριθεί από τον πιο δημοφιλή παίκτη της ημέρας! Ποιος θα είναι αυτός; Θα είναι για τρίτη σερί εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο;

Η αλήθεια είναι πως μετά τους τσακωμούς στο στρατόπεδο των Διασήμων το αποτέλεσμα για τον πιο δημοφιλή παίκτη της εβδομάδας δεν είναι τόσο σίγουρο! Μια ο τραυματισμός της Κάτιας στην αρχή της εβδομάδας, μια ο άσχημος τσακωμός με την Ελευθερία Ελευθερίου ίσως παίξουν τον ρόλο τους στον πιο αγαπητό παίκτη στο κοινό που θα δώσει τον τέταρτο υποψήφιο!

Φαβορί ξεκάθαρα είναι η Κάτια και εφόσον βγει πιο αγαπητή παίκτρια για τρίτη εβδομάδα τότε θα δώσει για τέταρτη υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ αν δεν βγει είναι πιθανόν να βρεθεί η ίδια στην θέση αυτή. Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ημέρα θα έχουμε σίγουρο Survivor spoiler.

Survivor spoiler: Η παραγωγή διαλύει τις ομάδες και φτιάχνει δυο καινούργιες

Πολύ σοβαρά σκέφτεται η παραγωγή του Survivor το ενδεχόμενο να διαλυθούν οι δύο ομάδες και να φτιαχτούν νέες από την αρχή! Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διάσημων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες – ειδικά η χθεσινή ήταν με μεγάλη διαφορά – έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής.

Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το Μαχητές – Μαχητές στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΙ.

Σίγουρα ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά η παραγωγή σκέφτεται στις αρχές Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε μια νέα μίξη ώστε να έρθει η ανατροπή! Τόσο σε… τσακωμούς όσο και αγωνιστικά μπας και φάνε λίγο και οι Διάσημοι! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 2 (σε προχωρημένο σημείο ωστόσο) αλλά και στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία (αρκετά νωρίτερα)! Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος ήταν διαφορετικός και είχε να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία ήταν ήδη πολύ χαμηλά! Αυτή την στιγμή τα νούμερα σαρώνουν και κάθε απόφαση η παραγωγή πρέπει να την πάρει μετά από πολύ και ώριμη σκέψη!

Survivor 4 trailer Επεισόδιο 12 Τετάρτη 13/01/2021

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις