Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βύρωνας νεκρή: Ηλικιωμένη βρέθηκε ξυλοκοπημένη, κρατείται ο εγγονός
ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας νεκρή: Ηλικιωμένη βρέθηκε ξυλοκοπημένη, κρατείται ο εγγονός

Βύρωνας νεκρή: Σύμφωνα μάλιστα με την "Γραμμή Ζωής", η ηλικιωμένη είχε πάει δύο φορές στο νοσοκομείο.

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Βύρωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της ηλικιωμένης έχει εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Έτσι, έχει ξεκινήσει εξέταση από τον ιατροδικαστή που θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εγγονός της αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ γείτονες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε ασκήσει βία σε βάρος της. Ο ίδιος κρατείται.

Σύμφωνα μάλιστα με την “Γραμμή Ζωής”, η ηλικιωμένη είχε πάει δύο φορές στο νοσοκομείο. Κοινωνική λειτουργός επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέροντας ότι η γυναίκα διακομίσθηκε στις 12 Δεκεμβρίου αρχικά στο “Γεννηματάς” και μετά στον “Ευαγγελισμό”. Νοσηλεύτηκε για εννέα μέρες με σοβαρά τραύμα και οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι της. Μάλιστα, οι κοινωνικοί λειτουργοί ζήτησαν η ηλικιωμένη να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μπορέσουν να την βοηθήσουν αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό και η γυναίκα γύρισε σπίτι της.

Τι λέει η γειτονιά για την άτυχη γυναίκα

Η άτυχη γυναίκα ζούσε με τον γιο και τον εγγονό της, οι οποίοι ουσιαστικά ζούσαν από τη σύνταξή της. Ο γιος, ωστόσο, είχε διάφορα ψυχιατρικά προβλήματα, και συχνά όπως λένε οι γείτονες της άτυχης γυναίκας κακοποιούσε και τον πατέρα του και τη γιαγιά του. Ο πατέρας φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο την κατάσταση και έφυγε από το σπίτι και ζούσε μόνος του. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν άστεγος.

Γείτονες άκουγαν συχνά τις φωνές και τα ουρλιαχτά της ηλικιωμένης γυναίκας από τα χτυπήματα που δεχόταν από τον εγγονό της και καλούσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον εγγονό για ενδοοικογενειακή βία και ο εισαγγελέας είχε δώσει εντολή ο εγγονός να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική.

Περιπολικό της αστυνομίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις