Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 73: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 73: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 73: Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στις Άγριες Μέλισσες και ένα νέο μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια θα φέρει για ακόμη μια φορά τα πάνω-κάτω.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν επιστρέψει δυναμικά τη νέα χρονιά και οι ανατροπές είναι τόσο μεγάλες που αλλάζουν όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Στο σημερινό επεισόδιο η πίεση και ο φόβος να αποκαλυφθεί ποια είναι η βιολογική μητέρα του γιου της σπρώχνει την Ασημίνα να εξαφανιστεί παίρνοντάς τον μαζί της σε ένα χωριό έξω από το Διαφάνι. Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», μετά από τη φυγή της ολόκληρο το χωριό θα κινητοποιηθεί για να τη βρει με πρωτοστάτες τον Νικηφόρο και την Ελένη.

Εκείνος τυφλωμένος από οργή θα προσεγγίσει τον Μπάμπη και θα τον απειλήσει για να του αποκαλύψει την κρυψώνα της γυναίκας του. Ο γιος του Κυριάκου θα συλληφθεί από τη χωροφυλακή προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εξαφάνιση της. Η Ελένη θα είναι αυτή που θα την εντοπίσει πρώτη αλλά στην πρώτη τους συνάντηση δεν θα καταφέρει να τη μεταπείσει να γυρίσει πίσω, ωστόσο, στη δεύτερη επίσκεψή της θα είναι ο αγγελιοφόρος ενός μηνύματος του Νικηφόρου που η Ασημίνα δεν θα μπορεί να αγνοήσει.

Αν δεν επιστρέψει της μήνυσε πως θα φτάσει στα άκρα, μέχρι και στο σημείο να της πάρει για πάντα το παιδί. Υπό τα νέα δεδομένα η Ασημίνα θα γυρίσει στο σπίτι τους αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις θα έχουν διαρραγεί σχεδόν οριστικά. Μέσα σε όλα αυτά, οι ελπίδες της Δρόσως ότι θα μπορεί να έχει περισσότερη επαφή με τον γιο της αναπτερώνονται, όμως, η Μυρσίνη και ο Δούκας θα σταθούν εμπόδιο στα πλάνα της αφού θα της βάλουν δρακόντειους όρους για το παιδί.

Άγριες Μέλισσες: Σοκάρει η άγνωστη σχέση Βόσκαρη, Δούκα και Μιλτιάδη

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στις Άγριες Μέλισσες και ένα νέο μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια θα φέρει για ακόμη μια φορά τα πάνω-κάτω. Έτσι σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο βασανιστής της Ελένης, Μάνος Βόσκαρης είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το κλειδί του μυστηρίου κρατά ο πατέρας Σέργιος Σεβαστός, που ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση του. Η «περίπτωση» του Μελέτη είχε ξανασυμβεί στο σπίτι των Σεβαστών!

Θα σας αποκαλύψω ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ήδη σας έχω πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα δούμε διάφορα flashback στις Αγριες Μέλισσες και ότι επιστρέφουν κάποιοι ήρωες. Ανάμεσά τους, σου ανέφερα, και τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδερφός του Δούκα και του Μιλτιάδη», είπε για τις Αγριες Μέλισσες ο Γιάννης Πουλόπουλος. Και συμπλήρωσε: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ακριβώς είδαμε ότι ο Δούκας είχε κρατήσει τον Μελέτη σαν παραγιό του, παρόλο που ήξερε ότι είναι ο ανιψιός του, έτσι και ο πατέρας Σεβαστός είχε κρατήσει επιστάτη του, άρα παραγιό του, τον Βόσκαρη. Γιατί ήξερε ότι είναι προϊόν μια παράνομης σχέσης», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις