Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Χατζηνικολάου συνέντευξη: Ο πρωθυπουργός μιλά για όλα, σήμερα στον ΑΝΤ1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Χατζηνικολάου συνέντευξη: Ο πρωθυπουργός μιλά για όλα, σήμερα στον ΑΝΤ1

Μητσοτάκης - Χατζηνικολάου συνέντευξη: Για την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας στη χώρα αλλά και για άλλα φλέγοντα ζητήματα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα χαρτιά του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου ανοίγει απόψε στις 18:50 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια περίοδο που οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμες. Λίγες ώρες μετά από το ταξίδι του στην Πορτογαλία και τα μηνύματα σε Τουρκία και Βρυξέλλες για την τουρκική προκλητικότητα, ο Έλληνας πρωθυπουργός απαντά στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον νέο κύκλο διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας, που εκκινούν στο τέλος του μηνός στην Κωνσταντινούπολη και τις προσδοκίες της Αθήνας.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι περιφερειακές εξελίξεις, στον απόηχο και της αλλαγής ηγεσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά και της συζήτησης στην Βουλή του νομοσχεδίου για την απόκτηση των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale. Ερωτήσεις θα δεχθεί και για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια, η οποία τέθηκε επί τάπητος και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση του με τον Αλβανό ομόλογο του, πριν απο λίγα 24ώρα στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στον κορονοϊό και το πρόγραμμα εμβολιασμού στην Ελλάδα, τις συστάσεις των ειδικών για τα μέτρα και τις κυβερνητικές αποφάσεις, τα lockdown και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνική συνοχή και την οικονομία, τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία και τις επιπτώσεις της στην αγορά, με αναφορές και στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ.

Από τα πιο “καυτά” ζητήματα, στο οποίο αναμένεται να σταθεί ο δημοσιογράφος, είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού, πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης – Χατζηνικολάου συνέντευξη: Ξεσάλωσαν στο twitter

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον ΑΝΤ1, έχει προκαλέσει όργιο σχολίων στο Twitter. Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή του για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ξεσαλώσει στα κοινωνικά δίκτυα. Οι χρήστες του twitter κυρίως, προδικάζουν ότι οι ερωτήσεις θα είναι φιλικές και ειρωνεύονται τον δημοσιογράφο, σε σημείο που ο γνωστος anchorman του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 να γράψει, απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. “Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρόλ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις