Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Ντουμπάι: Έκανε το τεστ κορονοϊού λίγο πριν γυρίσει Ελλάδα
LIFESTYLE

Τούνη Ντουμπάι: Έκανε το τεστ κορονοϊού λίγο πριν γυρίσει Ελλάδα

Τούνη Ντουμπάι: H Ιωάννα Τούνη και δεν σταμάτησε λεπτό να ενημερώνει τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους για την παραμονή τους εκεί.

Το Ντουμπάι προσέλκυσε φέτος τον χειμώνα πολλούς διεθνείς αλλά και εγχώριους celebrities καθώς στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα τα μέτρα για τον κορονοϊό δεν είναι τόσο αυστηρά όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Εκεί έδωσε το «παρών» και η Ιωάννα Τούνη μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη. Οι δυο τους απολαμβάνουν με την ψυχή τους αυτή την εμπειρία ζωής για πολλούς και καθημερινά στα social media φιγουράρουν στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους.

Ομολογουμένως πρόκειται για εικόνες που έρχονται κόντρα με το κλίμα της εποχής γι΄αυτό και τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της Youtuber δεν λείπουν. Εκείνη βέβαια δεν πτοείται και αφού μας έδειξε τα χλιδάτα εστιατόρια και κλαμπς που επισκέφθηκε το Σάββατο ανέβασε νέο υλικό από τς περιπλανήσεις της στην έρημο.

H Ιωάννα Τούνη και δεν σταμάτησε λεπτό να ενημερώνει τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους για την παραμονή τους εκεί. Η γνωστή influencer το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από ένα instastory ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι έκανε το προβλεπόμενο covid test προκειμένου να πετάξει και αυτό είναι αρνητικό, όπως και αυτό της Στέλλας Πάσσαρη.

Ιωάννα Τούνη τεστ κορονοϊού

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση σε follower για τις διακοπές στο Ντουμπάι

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς περνάει. Σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες, η ξανθιά καλλονή πόζαρε στην έρημο φορώντας μόνο τις μπότες της και ένα μαύρο καυτό κορμάκι.

Τα σχόλια πήραν «φωτιά» και ένας follower έγραψε στην Ιωάννα Τούνη: «Τώρα έρχεται ο σεΐχης να στο τοποθετήσει». «Ναι εμένα περίμενε ο σεΐχης παλιοκομπλέξα, που βάζεις και official μη σε μπερδέψουν με τον πρώτο σου ξάδερφο» ήταν η απάντηση της Ιωάννας Τούνη.

Τούνη instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις