Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor υποψήφιοι για αποχώρηση: Το πιο δύσκολο αγώνισμα, η ασυλία και το συμβούλιο
LIFESTYLE

Survivor υποψήφιοι για αποχώρηση: Το πιο δύσκολο αγώνισμα, η ασυλία και το συμβούλιο

Survivor υποψήφιοι για αποχώρηση: Επίδειξη δύναμης των «Μαχητών» στο αγώνισμα ασυλίας- Δυο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τους «Διάσημους» -Δείτε βίντεο

Ένα ιδιαίτερα σκληρό αγώνισμα που απαιτούσε δύναμη, αλλά και δίψα για νίκη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με το αποτέλεσμα να μοιάζει πια… βαρετό. Οι Μαχητές, με τρομακτική διάθεση για σαρωτικές νίκες, καθαρίζουν για πλάκα τους Διάσημους, στέλνοντάς τους καρφωτούς στο συμβούλιο για να επιλέξουν παίκτη προς αποχώρηση, όσο εκείνοι απολαμβάνουν την ασυλία. Η Κάτια Ταραμπάνκο που μετά την αδυναμία της και τη μεταφορά σε ιδιωτική κλινική επέστρεψε στο Survivor 4, όμως φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα της. Η Κάτια είχε μείνει εκτός μάχης, όμως αποφάσισε να τα δώσει όλα, μέχρι που κατέρρευσε. Βέβαια υπήρξαν και συμπαίκτες της Κάτιας Ταραμπάνκο που είδαν με διαφορετικό μάτι της επιστροφή της, όπως ο Περικλής, που χαρακτήρισε “Κάτια – Κοψιδά” παγωμένους παίκτες που θα έκαναν τα πάντα για τη νίκη.

Στο αγώνισμα για την ασυλία «κόκκινοι» και «μπλε» χωρίζονταν σε ομάδες και το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να σπρώξουν με το σώμα τους την τεράστια μπάρα και να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας. Σημαντικό ρόλο στο αγώνισμα θα έπαιζε η μυϊκή δύναμη και ο τρόπος που μπορεί ένας παίκτης να εκμεταλλευτεί το βάρος του και όπως φάνηκε οι «Διάσημοι» ούτε εκεί κατάφεραν να αποδείξουν ότι υπερτερούν των αντιπάλων τους. Οι «Μαχητές» μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν από νωρίς το ματς και ο Κρις έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 1-0, ενώ η Ελίζαμπεθ και η Ελευθερία κατάφεραν να απαντήσουν κόντρα σε Μαριαλένα και Μαριπόζα για το 1-1.

Survivor 2021 | Ελίζαμπεθ vs Σοφία | 11/01/2021

Η Κάτια φανερά αδύναμη

Η Κάτια στην επιστροφή της, μετά την περιπέτεια υγείας της, μαζί με την Άννα Μαρία δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη Σοφία και την Ασημίνα, με τους «Μαχητές» να κανουν το 2-1. Όσοι πόνταραν πως το ζευγαράκι του Survivor 4, όπως τους έχει βαφτίσει ο Τριαντάφυλλος, Αλέξης και Ελευθερία θα τα κατάφερναν απέναντι στον Γιώργο και τη Σοφία, έχασαν. Η μάχη ήταν σκληρή αλλά νικητές και πάλι οι «Μαχητές» για το 4-1.

Η Κάτια προσπάθησε να μειώσει, όμως απέναντι της την Κρεμλίδου. Η ήττα του μοντέλου άγχωσε τον Γιώργο Λιανό που μόλις είδε την Κάτια πεσμένη στο έδαφος φώναξε αμέσως τον γιατρό, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει. «Είναι 100 κιλά» είπε η Κάτια για την Έλενα για να δικαιολογήσει την ήττα της. Η Ελίζαμπεθ κατάφερε να μειώσει απλά σε 9-2 κόντρα τη Σοφία, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την ομάδα της από ακόμα μια ήττα και το τελικό 10-2 έδωσε στους «Μαχητές» ακόμα μια ασυλία.

Survivor 2021 | Κάτια vs Έλενα | 11/01/2021
Survivor 2021 | Κάτια, Άννα Μαρία vs Σοφία, Ασημίνα |

Survivor υποψήφιοι για αποχώρηση: Δύσκολο συμβούλιο

Στο συμβούλιο η ψηφοφορία των «Διάσημων» έβγαλε για ακόμα μια φορά ισοψηφία με τους Πάνο Καλίδη και Γιώργο Κολιδά να συγκεντρώνουν από 4 ψήφους ο καθένας και να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δυο ψήφους πήρε η Ανθή.

Ο Καλίδης σχολιάζοντας την απόφαση της ομάδας του είπε πως αν και τον στενοχωρεί ότι ψηφίστηκε, αναγνωρίζει ότι το κριτήριο είναι αγωνιστικό. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοψιδάς απορούσε γιατί οι συμπαίκτες του τον βγάζουν υποψήφιο για να φύγει, θεωρώντας πως εκτός από τις νίκες, βοηθάει σε όλες τις δουλειές των Διάσημων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις