Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler διαρροή 12/1 ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor Spoiler διαρροή 12/1 ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Survivor Spoiler διαρροή 12/1 ασυλία: Διάσημοι η Μαχητές; Ποιος κερδίζει το 2ο αγώνισμα ασυλίας;

Με συνοπτικές διαδικασίες “εξαφάνισαν” τους Διάσημους οι Μαχητές στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο του Survivor. Οι Μαχητές πήραν την ασυλία για ακόμα μία φορά και οι διαλυμένοι Διάσημοι θα χάσουν (για ακόμα μία φορά) παίκτη. Πάνος Καλλίδης και Γιώργος Κοψιδάς είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, δύο επιλογές που έφεραν γκρίνια. Θα δούμε σήμερα τους Διάσημους να παίρνουν τη ρεβάνς; Το σίγουρο είναι, ότι στην ομάδα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Πέρα από το γεγονός πως μόνοι τους μειώνουν τις δυνατότητές τους, τονίζοντας συνεχώς ότι είναι μεγαλύτεροι και όχι τόσο γυμνασμένοι, λίγο οι ήττες, λίγο η πείνα, όλα αυτά κάνουν το κλίμα πολύ άσχημο. Απόψε, η Ελευθερία Ελευθερίου μαλώνει με την Κάτια Ταραμπάνκο μπροστά στη φωτιά. Ο λόγος είναι το ρύζι, γενικότερα δηλαδή το φαγητό. Κάποια στιγμή η συζήτηση έρχεται στα αγωνίσματα και στις νίκες. «Εγώ τρέχω για την ομάδα», λέει η Κάτια για να απαντήσει η Ελευθερία: «Κι εγώ τρέχω. Το ότι δεν πετυχαίνω το στόχο δεν σημαίνει πως είμαι άχρηστη! Εντάξει κοπέλα μου;». Οι δυο τους έχουν διαφορές από τότε που η Κάτια την επέλεξε.

Απόψε έχουμε και 2ο αγώνισμα ασυλίας και το πρώτο spoiler κυκλοφορεί. Βλέπουμε από το τρέιλερ πως πρόκειται για ένα αγώνισμα με τους μεγάλους κυλίνδρους. Δύναμη, ακρίβεια, αντοχή και καλή συνεργασία χρειάζεται προκειμένου να βγει. Θα έχουμε αρκετές δυσκολίες και για τις δύο ομάδες. Φυσικά στο τέλος έχουμε και συμβούλιο του Νησιού για τη χαμένη ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα είναι τελικά οι προτεινόμενοι από αυτή τη διαδικασία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor Spoiler: Άγριο κράξιμο στο Twitter σε Άννα Μαρία και Ανθή για τη ψηφοφορία

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες επέλεξαν τους Γιώργο Κοψιδά και Πάνο Καλλίδη ως υποψήφιους προς αποχώρηση, την στιγμή που Ανθή Σαλαγκούδη συγκέντρωσε μόνο δύο ψήφους. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter, θεωρώντας πως υπάρχουν ήδη «παιχνίδια» από τους Διάσημους. Μάλιστα, στο «στόχαστρο» των χρηστών της διάσημης ψηφιακής πλατφόρμας βρέθηκε τόσο η Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίες ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά για να αποχωρήσει, την στιγμή που αυτές δεν έχουν καταφέρει να φέρουν νίκες στην ομάδα τους.

Δείτε τα καλύτερα «τιτιβίσματα»

Survivor Spoiler διαρροή 12/1 ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα

Και αυτή η ασυλία θα βρει τους Μαχητές να πανηγυρίζουν και τους Διάσημους να πηγαίνουν ηττημένοι στο συμβούλιο του νησιού. Αν και το οριστικό spoiler θα γίνει γνωστό αργότερα, οι Μαχητές είναι αυτοί που προβάλλουν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για μία ακόμα νίκη.

Survivor Spoiler διαρροή 12/1: Το trailer

Survivor Spoiler: Πρόταση σε πρώην παίκτη του Big Brother

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να πάει στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτοιμος να επιστρέψει στην… τηλεόραση και πάλι μέσω συμμετοχής σε ριάλιτι εμφανίζεται πρώην παίκτης του «Μεγάλου Αδερφού», καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα, έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να ενταχθεί στο Survivor. Η… αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, στην οποία αναφέρθηκε η πρόταση που έχει γίνει από το ΣΚΑΪ στον Δημήτρη Κεχαγιά για να πάει στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Big Brother φαίνεται πως το σκέφτεται σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, προχώρησε σε αποκαλύψεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που είχε απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό για την σχέση του με την Σοφία Δανέζη, τον καιρό που ήταν μαζί μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», ανέβασε μία φωτογραφία από συμβούλιο του Survivor και έδειξε… προβληματισμένος.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις