Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του
LIFESTYLE

Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Δαμάσκος, επιχειρηματίας της ομογένειας από το Λος Αντζελες και η σύζυγος του.

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αιχμηρός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, δεν είναι και ο πιο… συνηθισμένος τύπος. Κουβαλάει μια “τρέλα”, που δεν θα μπορούσε να λείπει από τον γάμο του! Ο Γιώργος Τράγκας, παντρεύτηκε τρίτη φορά στο Λας Βέγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και η Μαρία Καρρά είχαν ήδη παντρευτεί με θρησκευτικό και πολιτικό γάμο και στο Λας Βέγκας έκαναν ανανέωση όρκων. Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, ένιωθε την ανάγκη να ξεδώσει και να ανανεωθεί. Η Μαρία Καρρά είναι πολύ νεότερή του και πολύ εντυπωσιακή.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε ανεβάσει βίντεο με την τελετή στο Λας Βέγκας  που έγινε το καλοκαίρι το 2019 στο οποίο φαίνεται πως όσοι βρίσκονται εκεί πέρασαν πραγματικά αξέχαστα. Στην κοινοποίηση του βίντεο είχε γράψει: “Γεια σας φίλες και φίλοι. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων μου (30/7) δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» . Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ. Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας(που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια , τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!”.

Γιώργος Τράγκας Γιώργος Τράγκας σύζυγος

Γιώργος Τράγκας: Όταν έρθετε… εδώ θα καταλάβετε!

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας, ζητώντας από τους χρήστες να μην είναι επικριτικοί μαζί του. «Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας» σχολίασε επιπλέον ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις