Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή σήμερα 11/1: Η Κάτια καταρρέει, ποιοι κερδίζουν την ασυλία
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 11/1: Η Κάτια καταρρέει, ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 11/1: Σήμερα το βράδυ το reality επιβίωσης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, αλλά και ένα Συμβούλιο του νησιού Φωτιά.

Γεμάτο ένταση και αγωνία είναι το επεισόδιο του Survivor που θα δούμε σήμερα Δευτέρα 11/1, ενώ τα spoiler ήδη κυκλοφορούν. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love it, βλέπουμε τους παίκτες να καλούνται να αναμετρηθούν σε μια δοκιμασία που απαιτεί μεγάλη δύναμη προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που αφορά την Κάτια Ταραμπανκό. Η παίκτρια των Διάσημων που νοσηλεύεται μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, επιστρέφει απόψε και μπαίνει κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν πολύ καλά αφού όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, κάποια στιγμή και ενώ η Κάτια βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πέφτει κάτω με τον Γιώργο Λιανό να καλεί τον γιατρό.

Οι ανατροπές ωστόσο δε σταματούν εκεί αφού στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε τις δυο ομάδες να έρχονται σε έντονη ρήξη μεταξύ τους με τους παίκτες να εκτοξεύουν εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες. Μαχητές και Διάσημοι είναι αντιμέτωποι με πολλές εσωτερικές κόντρες, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα και στα αγωνίσματα. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους Μαχητές να ξεκατινιάζονται σε σημείο που οι μισοί παίκτες της μπλε ομάδας εκφράζουν την επιθυμία να αποχωρήσουν οι άλλοι μισοί. Σήμερα σειρά παίρνουν οι Διάσημοι. Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλάει στην κάμερα και ρίχνει τα βέλη του τόσο στην Κάτια Ταραμπάνκο, όσο και στον Γιώργο Κοψιδά τους οποίους κατηγορεί ότι έχουν σχηματίσει υποομάδα, ενώ στέκεται και στον χαρακτήρα τους που είναι κλειστός.

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 11/1: Χαμός στο Συμβούλιο

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του σημερινό αγώνισμα απαιτεί δύναμη. Πρόκειται για το κλασικό αγώνισμα με τον στύλο, κατά το οποίο οι παίκτες χρησιμοποιούν όλη τους τη δύναμη για να πετάξουν εκτός του αντιπάλους τους. Στο απόσπασμα βλέπουμε τους άνδρες και τις γυναίκες των δυο ομάδων να κραυγάζουν προσπαθώντας να πάρουν τη νίκη. Σε κάποιο σημείο του αγωνίσματος η Κάτια Ταραμπάνκο θα δώσει όλη της την δύναμη με αποτέλεσμα να εξαντληθεί και να πέσει κάτω. Το ιατρικό team του Survivor 2021 θα τις παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας δεν απαιτεί ταχύτητα και ακρίβεια στον στόχο παρά μόνο δύναμη. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία των Διασήμων να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους Μαχητές στην ψηφοφορία του Συμβουλίου του Νησιού. Φωτιά όμως είναι και το σημερινό συμβούλιο του Νησιού αφού θα γίνει χαμός με έναν παίκτη των Μαχητών, με τον οποίο θα τα βάλουν οι Διάσημοι. Ο λόγος για τον Νίκο Μπαρτζή που θα κοντραριστεί τόσο με τον Περικλή Κονδυνάτο, όσο και με τον Αλέξη Παππά.

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 11/1: Ποιος θα πάρει την ασυλία;

Για την ώρα, οι Μαχητές προηγούνται… Μείνετε συντονισμένοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις