Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου δουλειές: Το «απαξιωτικό» σχόλιο που θυμάται ακόμη
LIFESTYLE

Μαλέσκου δουλειές: Το «απαξιωτικό» σχόλιο που θυμάται ακόμη

Μαλέσκου δουλειές: Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Love it», θυμήθηκε την περίοδο που και η ίδια χρειάστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρα. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει απασχολήσει τον τελευταίο καίρο τα φώτα της δημοσιότητας για τις φήμες περί της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αυτή τη φορά όμως στην εκπομπή της θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την εποχή που δούλευε ως σερβιτόρα. Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Love it», θυμήθηκε την περίοδο που και η ίδια χρειάστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρα.

«Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να κρατήσω το σπίτι μου στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα» είπε η ίδια.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, θυμάμαι ότι δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε: “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει, αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά… Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι, όχι να εργάζεσαι κάπου έστω και προσωρινά, αλλά τίμια πάντα» κατέληξε.

Μαλέσκου – Αργυρός: Οι φήμες για τη σχέση, τι ισχύει

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφορικά με την σχέση που φημολογείται πως έχει ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η παρουσιάστρια απάντησε με χαμόγελο στην σχετική ερώτηση.

“Εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο”.

“Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι” πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου. “Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό” είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις