Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου insta: Οι φωτογραφίες με το λεοπάρ φόρεμα που «τρέλαναν» τους θαυμαστές της
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου insta: Οι φωτογραφίες με το λεοπάρ φόρεμα που «τρέλαναν» τους θαυμαστές της

Ιωάννα Μαλέσκου insta: Η ξανθιά καλλονή «χάζεψε» και πάλι τους ακολούθους της στο instagram

Την ονομαστική εορτή είχε χθες η Ιωάννα Μαλέσκου και το γιόρτασε φορώντας ένα εντυπωσιακό λεοπάρ φόρεμα. Μετά την εκπομπή της «Love it» η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο instagram φωτογραφίες, ποζάροντας με το μάξι φόρεμα το οποίο είχε ένα μεγάλο άνοιγμα όπου φαίνονταν τα καλλίγραμμα πόδια της, έχοντας για παρέα το αγαπημένο της γαλλικό μπουλντόγκ τη «Μπαλού».

Η ξανθιά καλλονή, όπως είναι φυσικό, συγκέντρωσε αμέτρητα likes από τους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να της αφήσουν ένα σχόλιο, προκειμένου να της ευχηθούν για τη γιορτή της.

Ιωάννα Μαλέσκου insta: Οι αναρτήσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η συγκίνηση στον αέρα

Στο μεταξύ οι συνεργάτες της στο «Love it» είχαν ετοιμάσει χθες μία μεγάλη έκπληξη στην όμορφη παρουσιάστρια. Ο λόγος για τον σεφ Θέμο Ρήγα, με τον οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου μαγείρευε κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της στο Κρήτη TV.

Η καλλονή δεν είχε ιδέα ότι ο Θέμος Ρήγας θα βρισκόταν στο πλατό και καθώς περπατούσε προς την κουζίνα όταν τον είδε «πάγωσε». Η Ιωάννα Μαλέσκου έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, ενώ στη συνέχεια ψέλλισε:  «Ξέρεις πόσο τον αγαπάω;».

Ιωάννα Μαλέσκου – Το βίντεο με τη συνάντηση με τον Θέμο Ρήγα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις