Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice spoiler 8/1: Σήμερα τα τελευταία knockouts
LIFESTYLE

The Voice spoiler 8/1: Σήμερα τα τελευταία knockouts

The Voice spoiler 8/1: Έρχεται το The Voice of Greece με το τελευταίο επεισόδιο των knockouts σε νέα μέρα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Το The Voice επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο και συγκεκριμένα με τα τελευταία knockouts. Σήμερα στο νέο επεισόδιο του The Voice η αγωνία χτυπάει «κόκκινο», καθώς οι 30 τελευταίοι παίκτες θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση ή θα ελπίζουν για ένα steal στα knockouts. Στο πλευρό των coaches σταθερά βρίσκονται ορισμένοι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες ως πολύτιμοι βοηθοί. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κοντά της τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει στο πλάι του τον Στέλιο Ρόκκο. Στο τελευταίο επεισόδιο των knockouts δεν θα απολαύσουμε μόνο τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των ταλέντων αλλά θα απολαύσουμε τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στη σκηνή του μεγάλου μουσικού σόου τους διαγωνιζόμενους ενώ την αγωνία τους μοιράζεται στα παρασκήνια η Λάουρα Νάργες. Με την ολοκλήρωση της φάσης των knockouts όσα ταλέντα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση περνάνε στα battles!

The Voice: Οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 2ο Knockout

The Voice: Team Ελεωνόρας Ζουγανέλη / Αθηνά Βέρμη, (steal από την Έλενα Παπαρίζου)

The Voice: Team Πάνου Μουζουράκη / Γρηγόρης Ματσούρης, Μαρία Νεανίδου (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Κωνσταντίνος Κρομμύδας.

The Voice: Team Έλενας Παπαρίζου / Νίκος Νικολαΐδης, Σταύρος Πηλιχός, Αλεξάνδρα Σιετή.

The Voice: Team Σάκη Ρουβά / Κωνσταντίνα Κούτρα, Νικολέτα Ρουμελιώτη (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), Ελιόνα Σαχπαζίδου, Ευγενία Λιακοπούλου.

The Voice: Δείτε το trailer

The Voice spoiler: Ποιος παίρνει τη θέση του Λιανού

Η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Λιανού από την παρουσίαση του «The Voice» για να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο και να αναλάβει το project «Survivor 4», στη θέση του Σάκη Tανιμανίδη που θα γίνει πατέρας, δημιούργησε «πονοκέφαλο» στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός πρέπει να αντικατασταθεί σε τέσσερα live και η λύση να παρουσιάσει το «The Voice» μέσω Skype μοιάζει μάλλον υπερβολική!

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου «Ευτυχείτε!» αναφέρθηκαν πιθανά σενάρια για την αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου τα ονόματα που «παίζουν» είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, η Δούκισσα Νομικού και ο Νίκος Μουτσινάς. Η περίπτωση να παρουσιάσουν διαφορετικά πρόσωπα τα live ως guest παρουσιαστές φαντάζει δύσκολη, αλλά όχι τελείως απίθανη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να εντάξει στο «The Voice» και τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος δεν έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. O Γιώργος Καπουτζίδης να δεσμεύεται από την ΕΡΤ για το αθλητικό ντοκιμαντέρ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open γίνονται συζητήσεις για να αναλάβει τα live του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις