Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler διαρροή 7/1: Η σημερινή αποχώρηση από το ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor Spoiler διαρροή 7/1: Η σημερινή αποχώρηση από το ριάλιτι

Survivor Spoiler διαρροή 7/1: Ποιος όμως θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor 4; Τι λένε τα spoilers 

Αναβλήθηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 λόγω της εισβολής των οπαδών του  Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο με τον ΣΚΑΪ να αλλάζει τη ροή του προγράμματός του. Οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης όμως επιστρέφουν σήμερα στις οθόνες των τηλεθεατών. Οι μάχες ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ οι εντάσεις και οι ίντριγκες καθηλώνουν τους φανατικούς του τηλεοπτικού προγράμματος. Στο σημερινό επεισόδιο (7/1) θα δούμε ποιοι είναι οι δημοφιλείς παίκτες της βδομάδας, ενώ θα μάθουμε και τους άλλους δύο υποψήφιους. Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν διαρρεύσει η Κάτια Ταραμπάνκο θα αναδειχθεί η πιο δημοφιλής παίκτρια στους Διάσημους και αντίστοιχα στους Μαχητές πιο δημοφιλής παίκτης θα είναι ο Νίκος Μπαρτζής. Οι δημοφιλείς των δύο ομάδων θα επιλέξουν δύο νέους υποψήφιους, οι οποίοι θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου από τους Διάσημους και η Σοφία Μαργαρίτη από τους Μαχητές.

Ποιος όμως θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor 4; Όπως λένε τα spoilers η Αγγελική Λάμπρη θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι η 45χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια με τον Κώστα Παπαδόπουλο από τους Μαχητές, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor 4. «Ήθελε να παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, ήταν ο στόχος της. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη και έδειξε δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες της. Συνέβη και κάτι που δεν ξέρω αν θα το δούμε στις τηλεοπτικές κάμερες, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς, μετά την ανακοίνωση», αναφέρεται στο βίντεο.

Υψηλό το κασέ

Στο μεταξύ να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες μέρες είχε συζητηθεί το κασέ της Αγγελικής Λάμπρη στο Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός είχε ένα από τα υψηλότερα «κασέ» ανάμεσα στους παίκτες του «Survivor 2021». Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η Αγγελική Λάμπρη είχε το πιο υψηλό κασέ εβδομαδιαίως από τους περισσότερους συμπαίκτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «άρα για οικονομικούς λόγους πήγε…».

Αγγελική Λάμπρη στη θάλασσα Survivor Spoiler διαρροή 7/1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις