Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αμάρυνθος ατύχημα – Θεοφάνεια: Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη
ΕΛΛΑΔΑ

Αμάρυνθος ατύχημα – Θεοφάνεια: Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Αμάρυνθος ατύχημα - Θεοφάνεια: Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσεύχεται για τον Γιάννη, που τραυματίστηκε τα Θεοφάνεια

Στο χειρουργείο του ΚΑΤ διασωληνωμένος νοσηλεύεται από χθες ο 25χρονος, ο οποίος το πρωί των Θεοφανείων τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην Αμάρυνθο, όταν βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό. Η οικογένεια του νεαρού είναι σοκαρισμένη, ενώ πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο μαζί με τον πατέρα του να είχαν ξεκινήσει από τη Δροσιά Ευβοίας, όπου διαμένουν, για να πάνε στην Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο  Σταυρό, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν. Ο λόγος δε που το έκαναν ήταν για να προσευχηθούν για μέλος της οικογένειας τους το οποίο πάσχει από λευχαιμία.

Ο Γιάννης μάλιστα, μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα, όπως γνωστοποιήθηκε από το λογαριασμό του ιδρύματος “Όραμα Ελπίδας” έγινε εθελοντής δότης στον εν λόγω σύλλογο. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το “Όραμα Ελπίδας” αναφέρει: ” Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιάννης, που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα έγινε εθελοντής δότης στον σύλλογο μας. δίνει αυτή την ώρα ένα δύσκολο αγώνα. Θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνεια, έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Όλη η οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ προσευχόμαστε να γίνει καλά. Είμαστε στο πλευρό του. Του στέλνουμε την αγάπη, τη συμπαράσταση μας. Είναι ο ήρωας μας”.

“Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη”

Παράλληλα η κυρία Μαριάννα  Β. Βαρδινογιάννη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έγραψε το δικό της μήνυμα: “Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη.  Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του.  Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας.  Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα.  Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 7 Iανουαρίου 2021”

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα το παιδί υπέστη πλήρη τετραπληγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου παραμένει μέχρι κι αυτή τη στιγμή διασωληνωμένος.

Ο 25χρονος έχει σταθεί στο πλευρό του αδερφού του ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δότης του μυελού των οστών. “Λίγο Σάλιο αρκεί! Η χαρά των Χριστουγέννων για εμένα ήρθε σήμερα !! Έκανα κάτι που το ήθελα πραγματικά και πολύ ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο Υγεία και χαρές! και Σε εκείνους που βρίσκονται στα νοσοκομεία να έχουν γρήγορη ανάρρωση και περαστικά !!!!! Καλά Χριστούγεννα! Δώσε αίμα -> δώσε αιμοπετάλια-> Γίνε Δότης μυελού με λίγο Σάλιο -> Σώσε μια ζωή ! Γίνε ένας ήρωας στα μάτια του ανθρώπου που σε χρειάζεται ! Ενημερώσου !”, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook.

25χρονος Αμάρυνθος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις