Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τάνια Ρόμπερτς ζει: Δεν πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνια Ρόμπερτς ζει: Δεν πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Τάνια Ρόμπερτς ζει: Η Τάνια Ρόμπερτς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ζωντανή είναι τελικά η Τάνια Ρόμπερτς, με τον ατζέντη της ηθοποιού, Μάικ Πίνγκελ να διαψεύδει την είδηση του θανάτου της. Ο εκπρόσωπος της γνωστής ηθοποιού ανακοίνωσε χθες πως η 65χρονη απεβίωσε, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε αργότερα στο Associated Press ότι η Ρόμπερτς ήταν τελικά ζωντανή. Η Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill», το περίφημο «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας», και τη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι», νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της στις 24 Δεκεμβρίου, όπως μετέδωσαν ξένα ΜΜΕ, με τον Πίνγκελ να ενημερώνει αρχικά πως απεβίωσε, ωστόσο ώρες αργότερα διέψευσε την είδηση και είπε πως νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο. Ο Πίνγκελ είχε ενημερώσει διάφορα ΜΜΕ, όπως το Variety και το NBC για τον θάνατο της Ρόμπερτς, ωστόσο όπως αποδείχθηκε είχε γίνει λάθος.

«Είναι ζωντανή;»

Μάλιστα σύμφωνα με το  NBC, ο σύζυγός της, Λανς Ο’Μπράιαν είχε ενημερωθεί για τον θάνατό της από το προσωπικό του νοσοκομείου και μιλούσε γι’ αυτό στην τηλεόραση, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, το οποίο του είπε πως είναι ακόμη ζωντανή! «Τώρα μου λέτε πως είναι ζωντανή; Δόξα τω Θεό!» ακούγεται να λέει στην εκπομπή που βγήκε να μιλήσει.

Ποιο ήταν το εμβληματικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Γεννημένη στις 15 Οκτωβρίου του 1955, το πραγματικό όνομα της Tanya Roberts, ήταν Victoria Leigh Blum. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’70 αλλά και του ’80 και ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στην ταινία, οι Άγγελοι του Τσάρλι (Charlie’s Angels). Όμως η μεγάλη επιτυχία ήρθε στο πλευρό του Ροτζερ Μουρ, στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ, A view to Kill.

Εκεί, ξεχώρισε στον ρόλο της Stacey Sutton, για την ομορφιά της αλλά και το αστείρευτο ταλέντο της. Η Ρόμπερτς, εκτός των άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη εμπορική επιτυχία, Sheena, στην οποία υποδύθηκε την θηλυκή βερσιόν του Ταρζαν. Σύμφωνα με το IMDB, ο τελευταίος της quest ρόλος ήταν το 2005, στην αμερικάνικη, τηλεοπτική σειρά Barbershop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanya Roberts (@realtanyaroberts)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις