Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη: Η απάντηση για την γυμναστική
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη: Η απάντηση για την γυμναστική

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη: Τι είπε στο Instagram η όμορφη εγκυμονούσα για την γυμναστική της αυτή την περίοδο

Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε η Χριστίνα  Μπόμπα την εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ίδια και ο σύζυγός της και παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης ανέβασαν φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, όπου ο Σάκης την φιλάει στο μέτωπο και κρατάνε και οι δύο την κοιλίτσα της. Η ίδια έγραψε στην λεζάντα:«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη»!  Από την μεριά του και ο Σάκης έγραψε ότι « Κι έτσι ξαφνικά….σε λίγο θα γίνουμε 4»!!

Το ερωτευμένο ζευγάρι από τότε δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα την χαρά του για τα δίδυμα που περιμένουν. Η Χριστίνα βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει γλυκάνει κι άλλο στο όμορφο πρόσωπό της. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν γονείς και ανυπομονούν. Μοιράζονται και οι δύο στιγμιότυπα στο Instagram  από την νέα τους καθημερινότητα, σχολίαζοντας με χιούμορ,  ότι κοιμούνται τώρα που μπορούν. Απολαμβάνουν όπως λέει και ο Σάκης τις τελευταίες στιγμές απόλυτης ηρεμίας στο σπίτι και διαβάζει βιβλία για σούπερ μπαμπάδες!

χριστίνα μπόμπα σάκης τανιμανίδης

Η εγκυμοσύνη και γυμναστική της Χριστίνα Μπόμπα

Σε χθεσινό Q & A που έκανε στα social media η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους αγαπημένους της followers.  Τους ρώτησε όμως και η ίδια τι θα ήθελαν να δουν από αυτή στο προφίλ της για το 2021. Μέσα στις απαντήσεις ήταν και η γυμναστική που κάνει τώρα στην εγκυμοσύνη. Η ίδια δείχνοντας μια παλιά της φωτογραφία, πριν μείνει έγκυος, είπε ότι «Ακόμα δε μου έχει επιτρέψει ο γιατρός να γυμναστώ λόγω δίδυμης κύησης, αλλά σιγά σιγά θα μπορέσω πιστεύω! Προσπαθώ να περπατάω καθημερινά και αν ξεκινήσω κάτι άλλο θα σας δείξω» Επίσης οι fans της ζήτησαν περισσότερες υγιεινές συνταγές,tips ομορφιάς, την κοιλίτσα που φουσκώνει, την ίδια και τον Σάκη, ταξίδια, διάφορα Outfits, την δουλειά της και προετοιμασία για το δωμάτιο των διδύμων!

χριστίνα μπόμπα βαράκια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις