Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κάτι δεν πάει καλά!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κάτι δεν πάει καλά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Νέο στραβοπάτημα η Λίβερπουλ, αυτή τη φορά αναπάντεχη ήττα 1-0 από τη Σαουθάμπτον στο “Σεντ Μέρις”

05.01.2021 | 00:24

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ακόμα μία γκέλα για την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρι». Οι «άγιοι» μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και άνοιξαν το σκορ με το καλησπέρα σας. Πιο συγκεκριμένα, στο 2’ ο Ίνγκς έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να ανασυνταχθεί και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε αρκετά για την ισοφάριση και έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Σαουθάμπτον. 

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και άντεξαν στην πίεση των «κόκκινων», ενώ προσπάθησαν να «χτυπήσουν» μέσω αντεπιθέσεων. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ. 

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Πλήρωσε την αστοχία

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Έκλεισε την Σαουθάμπτον στα καρέ της και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Έχασε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσει να τις αξιοποιήσει. Μάλιστα, ήταν αρκετά άστοχη, ενώ ο Φόρστερ επενέβη όποτε του ζητήθηκε. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο, όμως αντεπεξήλθαν άψογα στην πίεση της Λίβερπουλ και προσπάθησαν σκοράρουν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. 

Η Σαουθάμπτον ήταν πολύ καλά διαβασμένη και μπόρεσε να διατηρήσει έως το τέλος το προβάδισμα. Έτσι, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα. Ενώ, η Λίβερπουλ δίνει την δυνατότητα στην Γιουνάιτεντ να την περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος 1-0 τον Ατρόμητο, πέρασε στην πρώτη εξάδα
Τέλος ο Βόβορας από τον μπασκετικό ΠΑΟ, Μανωλόπουλος, Δέδας πρώτοι υποψήφιοι
Με Σάουθαμπτον εκτός για το +3 από τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ
Exit mobile version