Αγγλία – Λιγκ Καπ: Εισιτήριο για τελικό 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Εισιτήριο για τελικό 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ στον πρώτο ημιτελικό με φόντο μια θέση στο πρώτο μεγάλο ραντεβού τίτλου της σεζόν

05.01.2021 | 14:06

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ περνάει απ’ το Λονδίνο. Η Τότεναμ υποδέχεται την Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Μουρίνιο απέκλεισε την Στόουκ στον προημιτελικό, νικώντας εκτός έδρας με 3-1. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η νικήτρια δυσκολεύτηκε αρκετά και βρήκε δύο γκολ στο τέλος. Το Σάββατο επικράτησε 3-0 της Λιντς. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε τα κενά της άμυνας των αντιπάλων. Έτσι, η Τότεναμ μπόρεσε να βάλει ένα τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. 

Απόψε, τα “σπιρούνια” θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στην διοργάνωση μετά την σεζόν 2014-15. Μάλιστα, έχει την παράδοση καθώς στον τελικό έχουν φτάσει όταν βρίσκουν στον ημιτελικό ομάδα που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ντόχερτι, Μπέιλ, Λο Σέλσο και Λαμέλα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπεγκβάιν.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Η Μπρέντφορντ

Από την άλλη, η Μπρέντφορντ πέρασε στον ημιτελικό, επικρατώντας 1-0 της Νιούκαστλ. Δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως μπόρεσε να βρει το γκολ και να πάρει τη νίκη. Στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της νίκησε 2-1 την Μπόρνμουθ και παρέμεινε για 16ο παιχνίδι αήττητη. Έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα. Βρήκαν το γκολ της νίκης στο τέλος και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Νόργκααρντ και Μπαπτίστ.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!
Exit mobile version