Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Έφυγε από τη ζωή το θρυλικό κορίτσι του James Bond
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Έφυγε από τη ζωή το θρυλικό κορίτσι του James Bond

Τάνια Ρόμπερτς πέθανε: Η Τάνια Ρόμπερτς, η οποία έγινε γνωστή από  την ταινία «A View to a Kill» (Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Η Τάνια Ρόμπερτς, η οποία έγινε γνωστή από  την ταινία «A View to a Kill» (Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Ο θάνατός της ξάφνιασε, καθώς σύμφωνα με το TMZ  δεν ήταν άρρωστη. Οι πληροφορίες λένε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, έπειτα από μία βόλτα που είχε βγάλει τα σκυλιά της, κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε, χωρίς όμως να ξυπνήσει ποτέ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο θάνατος της δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, όπως είπαν κάποιες φήμες. Κατέληξε την Κυριακή (3/1), σκορπώντας θλίψη στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό κόσμο, την οποία εξέφρασε μέσω αναρτήσεων και twits.

Tην ανακοίνωση του θανάτου της, έκανε ο επίσημος εκπρόσωπός της, Mike Pingel, ο οποίος συγκεκριμένα ανέφερε στον ρεπόρτερ του Hollywood: “Είμαι συντετριμμένος. Ήταν λαμπερή, όμορφη και μοιάζει σαν να μία λάμψη να έφυγε μακριά. Το πρώτο πράγμα που θα αναφέρω, είναι ότι ήταν ένας άγγελος. Ήταν το πιο γλυκό άτομο που γνώρισα ποτέ και είχε μία τεράστια καρδιά. Αγαπούσε τους φανς της, αν και πιστεύω δεν είχε αντιληφθεί πόσα σήμαινε γι’ αυτούς.

Στέισι Σάτον Τάνια Ρόμπερτς πορτρέτο φόρεμα θαλασσί

Τάνια Ρόμπερτς: Ποιο ήταν το εμβληματικό κορίτσι του James Bond

Γεννημένη στις 15 Οκτωβρίου του 1955, το πραγματικό όνομα της Tanya Roberts, ήταν Victoria Leigh Blum. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’70 αλλά και του ’80 και ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στην ταινία, οι Άγγελοι του Τσάρλοι (Charlie’s Angels). Όμως η μεγάλη επιτυχία ήρθε στο πλευρό του Ροτζερ Μουρ, στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ, A view to Kill. Εκεί, ξεχώρισε στον ρόλο της Stacey Sutton, για την ομορφιά της αλλά και το αστείρευτο ταλέντο της. Η Ρόμπερτς, εκτός των άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη εμπορική επιτυχία, Sheena, στην οποία υποδύθηκε την θηλυκή βερσιόν του Ταρζαν. Σύμφωνα με το IMDB, ο τελευταίος της quest ρόλος ήταν το 2005, στην αμερικάνικη, τηλεοπτική σειρά Barbershop.

Τάνια Ρόμπερτς twit θάνατος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις