Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 04/01: Μαχητές ή Διάσημοι κερδίζουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας;
LIFESTYLE

Survivor spoiler 04/01: Μαχητές ή Διάσημοι κερδίζουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Survivor spoiler 04/01: Ο πρώτος αγώνας ασυλίας για τις δύο ομάδες θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι επιβίωσης

Χθες παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο από το μοναδικό παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, στον ΣΚΑΙ. Σήμερα όμως το βράδυ, θα γίνει κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα! Η εβδομάδα ξεκινάει με τον πρώτο αγώνα ασυλίας για Μαχητές και Διάσημους. Θα γίνει επίσης το πρώτο  συμβούλιο του Νησιού. Περιμένουμε λοιπόν σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις στο παιχνίδι. Η τηλεθέαση στον ΣΚΑΙ χτυπάει κόκκινο κάθε βράδυ που προβάλλεται το Survivor. Το ενδιαφέρον είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Αλλά ακόμη είμαστε στην αρχή. Ήδη χθες είδαμε τις δύο νέες παίκτριες που έκαναν θεαματική είσοδο.

Ειδικά για την ομάδα των Διασήμων ήταν θετική αυτή η προσθήκη, αφού φαίνεται ότι αγωνιστικά υστερούν, από την ομάδα των Μαχητών. Πάλι έκαναν μια ακόμη ήττα και το σκορ μετράει 1-4 κατά τους. Όμως εκτός από τις νίκες που χάνουν, δεν κερδίζουν και έξτρα φαγητό. Η πείνα σε τέτοιο παιχνίδι, σίγουρα δεν είναι καθόλου καλή. Το αντίθετο μάλιστα, αφού δημιουργεί νεύρα και εντάσεις, όπως θα δούμε απόψε να συμβαίνει στην παραλία της ομάδας των Διασήμων.

Μαχητές και Διάσημοι θέλουν διακαώς την αποψινή νίκη

Το κανάλι του ΣΚΑΙ λοιπόν κυκλοφόρησε spoiler για το αποψινό επεισόδιο. Μαχητές και Διάσημοι θέλουν διακαώς την αποψινή νίκη για την ομάδα τους και χωρίς να χρειαστεί να χάσουν κανένα άτομο. Το συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στο Νησί θα έχει μεγάλες αντιπαραθέσεις.  Θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές , ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη και να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα οδηγηθεί σε ψηφοφορία για αποχώρηση. Ήδη από την ομάδα των Διασήμων έχει αποχωρήσει ο Μιχάλης Αρναούτης, που είχε βρεθεί υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Κοψιδά και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ως πιο δημοφιλής παίκτρια είχε ανακοινωθεί η Κάτια Ταραμπανκό. Σε δήλωσή της στην κάμερα είχε πει: «Και το φαγητό μού αρκεί και για τα αγωνίσματα πεθαίνω, γουστάρω. Αλλά όταν είμαστε εδώ πέρα και υπάρχει αρπαγία και τους ακούς όλη την ώρα να μιλάνε για κάτι, οχλαγωγία στο φουλ. Και μετά γκρινιάζουν που δεν κερδίζουν τους αγώνες! Αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι τα μελομακάρονα, ρε φίλε, για τον Θεό πια! Είσαι εδώ και δεν έχουμε μελομακάρονα! Άντι πιο κοντινό είναι η άμμος! Έλα, φτάνει».

Το έπαθλο που θα αλλάξει τα πάντα

Ένα ακόμη spoiler για το Survivor, που παρακολουθήσαμε στο ΣΚΑΙ, είναι το αποψινό έπαθλο. Σύμφωνα με την είδηση θα είναι πολύ σημαντικό και θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης. Το έντονο και κακό κλίμα πάντως που επικρατεί μεταξύ των Διασήμων θα πρέπει να μην λειτουργήσει αρνητικά. Να αφήσουν τις κόντρες στην παραλία και να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης.

Το αποψινό τρέιλερ

Οι Διάσημοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους. Η Κάτια Ταραμπάνκο όπως δηλώνει είναι δυσαρεστημένη με το ύφος του Αλέξη Παππά. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας είναι γεγονός και τα πράγματα γίνονται πολύ ζόρικα, όπως αναφέρει και ο Λιανός. Το δύσκολο κομμάτι όμως παραμένει η αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις