Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 4 – Μπο: Το κράξιμο στους διάσημους, «δεν το έχουν πάρει σοβαρά»
LIFESTYLE

Survivor 4 – Μπο: Το κράξιμο στους διάσημους, «δεν το έχουν πάρει σοβαρά»

Survivor 4 - Μπο: Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ''Το Πρωϊνό'' και μίλησε για το survivor και την ομάδα των διασήμων.

Ο Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός ως Bo, είναι Έλληνας ράπερ, πρώην μέλος του Family The Label. Ο Bo είχε πάρει μέρος στο πρώτο survivor και ήταν στην ομάδα των διασήμων. Θέμα σχολιασμού ήταν τα κιλά του καθώς δεν ήταν το ίδιο γυμνασμένος με τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης του Survivor είχε δυσκολευτεί με τα γεύματα του παιχνιδιού, γι΄αυτό και έχασε 16 ολόκληρα κιλά στου πρώτους δύο μήνες! Όπως έχει πει για το survivor «αυτό το παιχνίδι έχει κάτι μαγικό: Είσαι στη χειρότερη φάση της ζωής σου, είσαι πιο άσχημος από ποτέ, βρώμικος, πεινάς, αλλά δεν θες να φύγεις από εκεί». Πάντως όπως έχει πει δεν θα ξαναπήγαινε.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ”Το Πρωϊνό” και μίλησε για το survivor και την ομάδα των διασήμων. «Αργά και σταθερά που λένε στο χωριό μας είναι ο Τριαντάφυλλος. Η Κάτια (Ταραμπάνκο) μου θύμισε τη Βαλαβάνη. Νομίζω ότι το μόνο που πάει λάθος είναι ότι δεν το έχουν πάρει τόσο ζεστά και σοβαρά. Ίσως είναι πολύ διάσημοι και πρέπει να γίνουν λίγο μαχητές» είπε.

Όσο για τις πραγματικές συνθήκες του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε όταν είμαστε στο σπίτι», διατυπώνοντας τη δική του προτίμηση στον Σάκη Τανιμανίδη ως παρουσιαστή του Survivor, σε σχέση με τον Γιώργο Λιανό, αν και όπως είπε είναι άδικο να κριθεί τόσο νωρίς.

BO instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις