Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωστόπουλος – Λιόλιου Ντουμπάι: Η απάντηση του παρουσιαστή μετά το… ρεβεγιόν
LIFESTYLE

Κωστόπουλος – Λιόλιου Ντουμπάι: Η απάντηση του παρουσιαστή μετά το… ρεβεγιόν

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο Ντουμπάι τις ημέρες των εορτών και πλήθος σχολίων και αντιδράσεων έκανε τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Για επαγγελματικούς λόγους ταξίδεψε στο Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βρίσκεται στην πόλη για διακοπές. Ο γνωστός επιχειρηματίας που πέρασε την Πρωτοχρονιά του 2021 στο Ντουμπάι συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα Λιόλιου, μίλησε στο enikos.gr και ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το εν λόγω ταξίδι, το οποίο όπως είπε ήταν επαγγελματικό. «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η είδηση πως ο γνωστός παρουσιαστής και η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες «έσκασε» πριν από μερικές ημέρες, με την αποκάλυψη πως κάνουν μαζί διακοπές στο Ντουμπάι να γίνεται μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε το βράδυ την έλευση του 2021 στο Nammos Dubai, όπου διοργανώθηκε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με πλήθος γνωστών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά αλλά και η Ιωάννα Μπέλα. Παράλληλα, στη σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή για να τραγουδήσει και ο Στέφανος Κορκολής. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε ένα βίντεο με την 26χρονη αγαπημένη του να χορεύει, ωστόσο το κατέβασε αμέσως…

Ντουμπάι κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα από τους ταξιδιώτες

Από τα 207 rapid test που έγιναν σε όσους επέστρεψαν τις προηγούμενες μέρες από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκαν για την υποδοχή του νέου έτους, μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένα έχει βρεθεί θετικό στον κορονοϊό. Πρόκειται για γυναίκα, η οποία μένει στην Αττική και την παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και την μετέφερε στο σπίτι της, όπου θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Υπενθυμίζεται ότι πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.

Σήμερα (04.01.2020) αναμένεται να επιστρέψουν από το Ντουμπάι όπου πέρασαν την Πρωτοχρονιά κι άλλοι Έλληνες. Όλοι τους θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε καραντίνα. Οι πρώτοι Έλληνες που πέρασαν τις γιορτές στο Ντουμπάι επέστρεψαν στην Ελλάδα το Σάββατο (02.01.2021) και την Κυριακή (03.01.2021). Μετά το σάλο που προκλήθηκε, παρά το γεγονός πως είχαν αρνητικό τεστ 72 ωρών, αποφασίστηκε να τους γίνει και rapid test στο αεροδρόμιο.

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις