Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Απέφυγε την ήττα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Απέφυγε την ήττα

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Κακός ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης που μπορούσε και διπλό στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Γλίτωσε τα χειρότερα. Ο Παναθηναϊκός έμεινε ισόπαλος στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Κράτησαν την μπάλα και έψαξαν να βρουν κενά στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 34’ πέτυχαν γκολ με τον Κρέσπι, ωστόσο ακυρώθηκε καθώς ο Μπαράλες, που επηρέαζε την φάση ήταν οφσάιντ. 

Οι «πράσινοι» με τις πολλές απουσίες δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε ιδιαίτερα την προσπάθεια των δύο ομάδων. Δεν μπήκε κάποιο γκολ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν το γκολ, όμως ο Διούδης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν πιο επιθετικά και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όμως στο 72’ ο Φερνάντεθ σημάδεψε το δοκάρι. Το «τριφύλλι» άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων και μπόρεσε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Μπουζούκης (Ιωαννίδης 65’), Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ (Αθανασακόπουλος 80’), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (Καρλίτος 76’).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρα, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μουνάφο (Μπ. Φερνάντεθ 92’), Βαλιέντε, Σίτο (Καπίγια 64’), Ριέρα (Λ. Φερνάντεθ 64’), Κρέσπι (Τιλίκα 87’), Μπαράλες.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις