Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Χασίς βρέθηκε εντός οχήματος σε τυχαίο έλεγχο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Χασίς βρέθηκε εντός οχήματος σε τυχαίο έλεγχο

Διακίνηση ναρκωτικών: Ο έλεγχος οδηγού οχήματος για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού έβγαλε… λαβράκι.

Τον σταμάτησαν μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, για να ζητήσουν τα χαρτιά και να πιστοποιήσουν αν έχει άδεια μετακίνησης σε ώρες που απαγορευόταν. Διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ότι τέτοια άδεια δεν υπήρχε, οπότε προχώρησαν στην επιβολή του ανάλογου προστίμου για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων. Όμως, στην πορεία κάποια στοιχεία τους έκαναν να αποφασίσουν και έρευνα στο αυτοκίνητο. Και πράγματι μετά την έρευνα στο όχημα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δομοκού, ανακάλυψαν στο εσωτερικό του τη μεταφορά 162, 5 γραμμαρίων κάνναβης και έναν τρίφτη κάνναβης, οπότε συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Πέρα, λοιπόν, από την κατηγορία της κατοχής και μεταφοράς των ναρκωτικών, η Αστυνομία ανακοίνωσε και την επιβολή προστίμου για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, ως εξής: «Στον ανωτέρω, βεβαιώθηκε, επιπλέον, το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

Επιχείρηση στην Αττική

Ακόμη, στο πλαίσιο άλλης οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μεσημέρι, σε περιοχή της Αττικής, συνελήφθη ένας ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. «Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία «μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στο όχημα και στην οικία του, αλλά και στη κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ένα κιλό και 335 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ».

Το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν ανασφάλιστο, επίσης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις