Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγει ο Σιμάο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Φεύγει ο Σιμάο

ΑΕΚ - μεταγραφές: Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην πατρίδα του για τη Μορεϊρένσε λένε τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία

ΑΕΚμεταγραφές: Προβάρει την φανέλα της Μορεϊρένσε ο Νταβίντ Σιμάο. Πιο συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αναφέρουν πως η μεταγραφή του είναι ήδη κλεισμένη και τονίζουν πως θα επαναπατριστεί έως τέλος της χρονιάς, ως δανεικός.  Η «maisfutebol» σε δημοσίευμα της αναφέρει, πως η Μορεϊρένσε έχει ήδη βρει την «χρυσή» τομή τόσο με την «Ένωση» όσο και με τον ίδιο παίχτη. Ενώ, τονίζει πως η μεταγραφή θα είναι διάρκειας 6 μηνών και θα έχει την μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, τα πορτογαλικά ρεπορτάζ επισημαίνουν πως θα πρέπει ο Πορτογάλος μέσος θα πρέπει να εκτίσει μια ποινή ενός αγώνα. Λόγω μιας κόκκινης κάρτας που είχε αντικρύσει το 2018 από μια αναμέτρηση με την φανέλα της Μποαβίστα. Περσινά ξινά σταφύλια, αλλά η ποινή, ποινή!

ΑΕΚ – μεταγραφές: Το δημοσίευμα

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:«Η Μορεϊρένσε εξασφάλισε τη μεταγραφή του έμπειρου Νταβίντ Σιμάο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον παίκτη να έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο Σιμάο έχει ακόμη ένα παιχνίδι τιμωρίας  που πρέπει να εκτίσει. Και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στη Μορεϊρένσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο στο Ντραγκάο, που θα γίνει την Κυριακή. Ο Σιμάο είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές τον Δεκέμβριο του 2018, όταν έπαιζε στην Μποαβίστα. Εάν η μεταγραφή του από την ΑΕΚ στη Μορεϊρένσε ολοκληρωθεί και τυπικά εγκαίρως, τότε ο Σιμάο θα εκτίσει την τιμωρία του στο Πόρτο – Μορεϊρένσε!».

David Simão reforça meio-campo do Moreirense - JN

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις