Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Χανκς νέα ταινία: Αγνώριστος… χωρίς μαλλιά!
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς νέα ταινία: Αγνώριστος… χωρίς μαλλιά!

Τομ Χανκς νέα ταινία: Σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο, αλλά κάποια στιγμή έκανε τα αποκαλυπτήρια, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.

Λίγο πριν φύγει το 2020, ο Τομ Χανκς βρέθηκε καλεσμένος στην talk show εκπομπή του παρουσιαστή Γκράχαμ Νόρτον και αποκάλυψε το νέο του look, που σόκαρε τους fans του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ο νέος του ρόλος για τη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ απαιτούσε αλλαγή κουρέματος. «Να σας δείξω το απαίσιο κούρεμα που μου έκαναν ούτως ώστε να παίξω τον Συνταγματάρχη Tom Parker. Τσεκάρετε πόσο απαίσιο είναι… Φαίνεται καθόλου; Το βλέπετε;» είπε ο Χανκς. Οι αντιδράσεις στο στούντιο έκαναν τον Χανκς να συμπληρώσει αστειευόμενος: «Μόλις τρόμαξα όλα τα παιδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη».

Ο ηθοποιός περνά τις γιορτές στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για άλλη μια φορά για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του. Τα γυρίσματα διεκόπησαν όταν, στις αρχές Μαρτίου, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό. Μετά τα αρχικά συμπτώματα, κόπωση και πυρετό, ο Χανκς και η Γουίλσον παρέμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για τρεις ημέρες, πριν τη διάγνωση. Έκτοτε ο ηθοποιός έγινε ένας από τους πιο ένθερμους προπαγανδιστές των μέτρων προστασίας από τον ιό, μιλώντας συχνά για την εμπειρία του με την ασθένεια.

Τομ Χανκς, η νέα ταινία

Η σύντομη αλλά πολυτάραχη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ που έχει μπει πολλές φορές στο μικροσκόπιο, θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα μιας ακόμη νέας ταινίας, του βιογραφικού δράματος «Elvis» που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Baz Luhrmann. Μετά από διαδοχικές ακροάσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο κέρδισε τελικά ο Οστιν Μπάτλερ ενώ θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Τομ Χανς ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του μάνατζερ του τραγουδιστή, Τομ Πάρκερ που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις