Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλή Χρονιά: Τo Alphafreepress.gr εύχεται ένα ευτυχισμένο 2021
ΗΡΘΕ ΤΟ 2021!

Καλή Χρονιά: Τo Alphafreepress.gr εύχεται ένα ευτυχισμένο 2021

Καλή Χρονιά: Το 2021 έφτασε! Ολόκληρος ο πλανήτης υποδέχεται το νέο έτος με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, αλλά με αισιοδοξία πως δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το θλιβερό 2020

Αυτό ήταν λοιπόν! Το 2021 ήρθε, μόλις ξεκίνησε και αρχίζουμε κι εμείς μαζί του μια νέα “εποχή”, με ελπίδα και αισιοδοξία πως θα ξημερώσουν καλύτερες ημέρες!

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο από τo Alphafreepress.gr!

Καλή χρονιά σε εσάς τους εννέα, που κάθεστε στο τραπέζι μετά από μήνες μαζί, απολαμβάνετε τα εδέσματα και τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας!

Καλή χρονιά στις οικογένειες που υποδέχθηκαν τα παιδιά τους με δυσκολία, καλή χρονιά στις μανούλες που τα κοιτάζουν συγκινημένες από τα… δύο μέτρα!

Καλή χρονιά σε εσάς που βλέπετε μια άδεια καρέκλα, γιατί το 2020 σας στέρησε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο… Σας αγκαλιάζουμε νοητά, είμαστε κοντά σας. 

Καλή χρονιά σε εσάς που μείνατε μόνοι, να κοιτάτε τα πυροτεχνήματα από το παράθυρο, προσπαθώντας να κρατήσετε τα δάκρυά σας. Υπάρχουν πολλοί μόνοι που σας σκέφτονται!

Καλή χρονιά στους γιατρούς μας, όλους τους υγειονομικούς που άφησαν πίσω την οικογένεια για να φροντίζουν εκείνους που αλλάζουν χρονιά στο κρεβάτι του πόνου ή στις εντατικές… Σας ευχαριστούμε καθημερινά κι ας μην χειροκροτάμε από τα μπαλκόνια.

Καλή χρονιά στους χιλιάδες ένστολους, που αντί για τη θαλπωρή του σπιτιού τους βρίσκονται στους δρόμους, για να γυρίσουν πίσω τους “πονηρούς” που κόβουν βόλτες και παρατείνουν τα κατεβασμένα ρολά…

Καλή χρονιά σε εσάς που άλλοτε βλέπατε τα μαγαζιά σας να σφύζουν από κόσμο και αγωνιάτε για το αύριο… Θα σας βοηθήσουμε, θα μοιάζουν όλα μια μέρα ένα κακό όνειρο…! 

Αυτή τη μέρα, ας μην μιλήσουμε για το 2020. Ας το αφήσουμε για λίγο πίσω, ας σφίξουμε τα δόντια και ας ευχηθούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να γεννηθούμε ξανά, να βρούμε πάλι τις ζωές μας και να συναντήσουμε όλους αυτούς που μας έλειψαν. Φέτος, ας πονέσουμε μόνο από τις σφιχτές, ατελείωτες αγκαλιές που κάποιος αποφάσισε να μας στερήσει…

Καλή χρονιά σε όλους! 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις