Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίλια – βαλίτσα με πτώμα: Σήμερα η νεκροψία, τι ψάχνουν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Βίλια – βαλίτσα με πτώμα: Σήμερα η νεκροψία, τι ψάχνουν οι Αρχές

Βίλια - βαλίτσα με πτώμα: Θρίλερ με τη σορό μία γυναίκας σε προχωρημένη σήψη που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε δασώδη περιοχή στα Βίλια Αττικής, μέσα σε βαλίτσα.

Βίλια – βαλίτσα με πτώμα: Να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης και της δολοφονίας μιας γυναίκας που εντοπίστηκε χθες διπλωμένη μέσα σε μια βαλίτσα σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια επιχειρούν οι Αρχές. Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης επιχειρούν να συλλέξουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν προκειμένου να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε προχωρημένη σήψη τυχαία από περαστικούς κυνηγούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, η σορός της άτυχης γυναίκας δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ωστόσο οι τελικές απαντήσεις αναμένονται σήμερα με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Η γυναίκα ήταν γυμνή, μόνο με το εσώρουχό της.

Όπως εκτιμάται η διαδικασία αναμένεται να δώσει χρήσιμες απαντήσεις για τη συνέχεια των ερευνών, αφού θα προσδιοριστεί και η ημερομηνία του θανάτου.
Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. μελετά λεπτομερώς τους φακέλους των γυναικών που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένες και θα μπορούσαν να συνδεθούν με την πρωτοφανή υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι στα Βίλια.

Δείτε ακόμη
Έκρηξη σε ATM στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
Σούπερ μάρκετ και click away: Το ωράριο λειτουργίας ως την Πρωτοχρονιά
Νέα πρόκληση – Επτά τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αρχιπέλαγος
Βγήκε ραντεβού με 22χρονη και τη σκότωσε – Η στιγμή που βγάζει το πτώμα της από το ξενοδοχείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις