Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Tesla κόρνες: «Ιδιαίτερους» ήχους ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ
ΚΟΣΜΟΣ

Tesla κόρνες: «Ιδιαίτερους» ήχους ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Tesla κόρνες: Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ τα Tesla θα διαθέτουν νέους ήχους κόρνας οι οποίοι είναι μάλλον απίθανοι, και μπορεί να τραβήξουν την προσοχή για τους λάθος λόγους!

Tesla κόρνες: Ο Ίλον Μασκ φροντίζει πάντα να πρωτοτυπεί. Ο εκκεντρικός επικεφαλής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla είναι γνωστό ότι αρέσκεται τα αυτοκίνητά του να έχουν πολλά ψηφιακά συστήματα και κομφόρ που επιτρέπουν την άνετη οδήγηση, αλλά και την ασφάλεια του οδηγού. Ωστόσο αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Ίλον Μασκ τα Tesla μέσω της λειτουργίας  «Boombox» στα εξωτερικά ηχεία των οχημάτων θα διαθέτους νέους ήχους κόρνας, οι οποίοι είναι μάλλον απίθανοι, και μπορεί να τραβήξουν την προσοχή για τους λάθος λόγους!

«Αλλάξτε τον ήχο της κόρνας σας σε κατσίκα, φίδι, σαξόφωνο, πορδή ή εορταστικά τραγούδια με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού Tesla!» ανακοίνωσε στο Twitter ο Ίλον Μασκ χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά σύμβολα! Σύμφωνα με τεχνολογικά σάιτ θα υπάρχουν και άλλοι ήχοι, αλλά αν οι κάτοχοι της Tesla δεν αρέσκονται σε καμία από αυτές τις επιλογές, μπορούν επίσης να ανεβάσουν έως και πέντε δικούς τους ήχους μέσω θύρας USB.

https://twitter.com/elonmusk/status/1342574459882852352

Δείτε ακόμα:
Βουλευτής του Βελόπουλου καταγγέλλει το φιλί στο στόμα της Βανδή με τη Βίσση
Στο Νοσοκομείο τρία ανήλικα αδέρφια – Ήπιαν καταλάθος τα χάπια της γιαγιάς τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις