Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο όρος του Αχιλλέα Μπέου για την πώληση του Δουβίκα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο όρος του Αχιλλέα Μπέου για την πώληση του Δουβίκα

Δουβίκας Βόλος: Η υπόθεση πώλησης του Τάσου Δουβίκα από την ομάδα του Βόλου παραμένει ανοιχτή αυτό το χρονικό διάστημα.

Δουβίκας Βόλος: Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον Focus FM 103.6 για την πώληση του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ αλλά και για τον επιθετικό του Βόλου, Τάσο Δουβίκα. «Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος ή κρούσεις να το πω έτσι και από ομάδες του εξωτερικού και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ. Αν αυτό το παιδί, συνεχίσει να δουλεύει με τον ρυθμό που δουλεύει από την ημέρα που ήρθε στον Βόλο, να έχει το κεφάλι χαμηλά θεωρώ ότι αυτή την στιγμή ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σέντερ φορ σαν τον Δουβίκα. Κακώς δεν παίζει στην Εθνική. Σε έναν χρόνο η Ελλάδα θα είναι μικρή για αυτόν, αν συνεχίσει έτσι.

Είναι ένα παιδί που ήρθε στον Βόλο και στην δεύτερη προπόνηση που τον είδα, του είπα χαρακτηριστικά «αν δεν παίξεις εσύ Εθνική ομάδα, θα είσαι πολύ μ@λ@κ@ς!». Το παιδί έχει το πακέτο ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή. Τεχνική, ταχύτητα, δυναμική και ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Τι άλλο θέλεις από έναν σέντερ φορ; Έχει βάλει ήδη πέντε γκολ, έχει κάνει φοβερές ενέργειες και δεν έχει κανένα από πέναλτι, που θα μπορούσε να είχε 7-8 αν εκτελούσε και τα πέναλτι. Τι κάνουν οι άλλες ομάδες δεν θέλω να αναφερθώ, που πάνε και παίρνουν κάτι… τυχοδιώκτες με 3 – 3,5 εκατομμύρια ευρώ και 500-600 χιλιάδες συμβόλαιο, τι να πω. Είναι άλλα τα συμφέροντα.

Ο Δουβίκας σε ματς του Βόλου

«Ο Δουβίκας κατά 90% θα συμφωνηθεί μέχρι 10-15 Γενάρη»

Ο Δουβίκας κατά 90% θα συμφωνηθεί μέχρι 10-15 Γενάρη, τις επόμενες μέρες ίσως ανακοινωθεί και τον Ιούνιο θα πάει στην επόμενη ομάδα του. Μέχρι τον Ιούνιο θα είναι εδώ γιατί ο Βόλος διεκδικεί μια θέση στην 6αδα. Νομίζω ότι την δικαιούται με το σπαθί του και από εγκληματικά λάθη δεν είναι ήδη μέσα στην 6αδα, αλλά είναι έναν βαθμό από τον 6ο και δυο βαθμούς από τον 5ο. Δεν θέλουμε να την στερήσουμε αυτή την επιτυχία από την πόλη του Βόλου και θα την διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», η υπόθεση πώλησης του Τάσου Δουβίκα από την ομάδα του Βόλου παραμένει ανοιχτή αυτό το χρονικό διάστημα.

O Αχιλλέας Μπέος συζητά το ενδεχόμενο να πουληθεί ο παίκτης από τον προσεχή Γενάρη, με έναν, όμως, όρο: Να παραμείνει στον Βόλο μέχρι το καλοκαίρι και να ενισχύσει την ομάδα ως το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν και να συνεχίσει στη νέα του ομάδα από το καλοκαίρι και μετά. Ενδιαφέρον για τον νεαρό φορ έχει δείξει ο ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρου άνδρα των Θεσσαλώ, κι άλλες μεγάλες ομάδες. Η συζήτηση για την πιθανή πώληση, λοιπόν, θα ανάψει το επόμενο χρονικό διάστημα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στο «παιχνίδι» της απόκτησής του.

Ο Δουβίκας σε ματς του Βόλου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις