Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρεβεγιόν 2020 μακιγιάζ: Η κατάλληλη… λάμψη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
PLUS

Ρεβεγιόν 2020 μακιγιάζ: Η κατάλληλη… λάμψη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ρεβεγιόν 2020 μακιγιάζ: Ένα όμορφο μακιγιάζ θα δώσει λάμψη και επισημότητα ανάλογη της γιορτινής περίστασης

Ρεβεγιόν 2020 μακιγιάζ: Μπορεί το φετινό ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς να είναι «ιδιαίτερο», καθώς όλοι θα το περάσουμε στο σπίτι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα όμορφο μακιγιάζ, το οποίο θα δώσει λίγη λάμψη και επισημότητα ανάλογη της γιορτινής περίστασης. Οι επιλογές μας είναι πάρα πολλές και έχουν να κάνουν με την αισθητική της κάθε γυναίκας.

1.Φυσικό μακιγιάζ με ελαφριά λάμψη. Πολλές είναι οι γυναίκες που το προτιμούν, καθώς πρόκειται για ένα makeup που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αλλά και με κάθε χρώμα μαλλιών ή ματιών. Είναι εντυπωσιακό χωρίς να είναι υπερβολικό.  Τα χείλη μένουν σε nude αποχρώσεις, ενώ δίνουμε μία διακριτική λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών, σε συνδυασμό με την ένταση στην εξωτερική.

2. Glam φυσικό μακιγιάζ. Μπορείτε να επιλέξετε το παραπάνω μακιγιάζ, αλλά για έναν πιο… γιορτινό τόνο μπορείτε να προσθέσετε μερικά διάσπαρτα στρας στο πάνω βλέφαρο.

3. Γήινο smokey eyes look. Το smokey eye είναι πάντα εντυπωσιακό. Για να μην το «βαρύνεται» όμως πολύ μπορείτε να επιλέξετε τόνους που δεν είναι ιδιαίτερα σκούροι. Μπορείτε να κινηθείτε σε αποχρώσεις του καφέ και μπεζ με μια εντυπωσιακή μαύρη γραμμή eyeliner, ενώ για έξτρα λάμψη προσθέστε λίγη μεταλλική σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών.

4. Κόκκινα χείλια και… glitter. Τι πιο γιορτινό από ένα κατακόκκινο κραγιόν και μια διακριτική γραμμή από glitter στην πτυχή του ματιού;

καλλυντικά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις