Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Γιορτινό ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Γιορτινό ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ - boxing day: Το Λονδίνο γιορτάζει με ματσάρα Αρσεναλ vs Τσέλσι! - Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκboxing day: Δώρο για τους ποδοσφαιρόφιλους η σημερινή “Boxing Day” της Πρέμιερ Λιγκ με φοβερές αναμετρήσεις. Ντέρμπι Λονδίνου στο “Έμιρεϊτς”. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Οι “κανονιέρηδες” έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Έβερτον. Έκαναν μια πολύ κακή εμφάνιση με αρκετά λάθη. Την Τρίτη γνώρισαν την συντριβή με 1-4 από την Μάντσεστερ Σίτι και έμειναν εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ. Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Δεν υπολογίζεται ο Παρτέι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ομπαμεγιάνγκ και Μαρτινέλι.

Από την άλλη, η Τσέλσι έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες της και  επικράτησε 3-0 της Γουέστ Χαμ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα τη νίκη. Απόψε, θα επιδιώξει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Δεν είναι διαθέσιμος ο Ζιγιέκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τζέιμς και Τσίλγουελ.

Πρέμιερ Λιγκ – boxing day: Με Λέστερ εκτός η Γιουνάιτεντ

Δυνατή αναμέτρηση και στο στο “Κίνγκ Πάουερ”. Η  Λέστερ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “αλεπούδες” έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Τότεναμ. Ήταν αρκετά διαβασμένη στο παιχνίδι της και πήρε το τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει ανάλογη εμφάνιση και να συνεχίσει τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Σογιούντσου και Περέιρα.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ έρχεται από την ευρεία νίκη με 6-2 κόντρα στην Λιντς. Έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μεσοβδόμαδα επικράτησε 2-0 της Έβερτον και πήρε την πρόκριση για τους “4” του Λιγκ Καπ. Απόψε, θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Είναι αμφίβολος ο ΜακΤόμινεϊ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Νιούκαστλ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον. Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας. Ενώ, η Φούλαμ κοντράρεται με την Σαουθάμπτον.

Δείτε ακόμη:

Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις