ΑΕΚ – προπονητής: Manolo time!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – προπονητής: Manolo time!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - προπονητής: Ερχεται στην Ελλάδα, υπογράφει και πάει απευθείας στα Σπάτα για γνωριμία με τους παίκτες και προπόνηση ο Χιμένεθ

26.12.2020 | 17:59

ΑΕΚ – προπονητής: Ημέρα υπογραφών για την ΑΕΚ. Έρχεται αύριο Κυριακή (27/12) στην χώρα μας ο Μανόλο Χιμένεθ. Pροκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την «Ένωση» και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να καθίσει στον πάγκο της για τέταρτη φορά. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός αναμένεται να φτάσεις νωρίς το μεσημέρι στην Αθήνα. Mαζί αναμένονται και  οι συνεργάτες του στο προπονητικό του επιτελείο, Καλντερόν και Μπασκόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αρχικά θα μεταφερθεί στα γραφεία της «Ένωσης» στο Μαρούσι, για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Ενώ, στην συνέχεια θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, με σκοπό να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της ομάδας.

ΑΕΚ – προπονητής: Και πάλι Ολυμπιακός ενόψει

Ο Ισπανός τεχνικός θα πιάσει αμέσως δουλειά, αφού θα προπονήσει την ομάδα αύριο το απόγευμα. Έτσι, θα ξεκινήσει αμέσως να ετοιμάζει την ομάδα, ώστε να είναι έτοιμη για το πρώτο ντέρμπι του 2021 απέναντι στον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 14η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Θυμίζουμε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην προηγούμενη θητεία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, καθώς και τότε ο Ισπανός τεχνικός είχε φτάσει στην Αθήνα την ημέρα που επέστρεφε η ομάδα στις προπονήσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά από τις υπογραφές του συμβολαίου του έκανε αμέσως προπόνηση στην ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!
Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!
Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα
Exit mobile version