Μπαρτσελόνα – εκλογές: Επιστροφή Λαπόρτα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – εκλογές: Επιστροφή Λαπόρτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπαρτσελόνα - εκλογές: Ο άλλοτε πρόεδρος των “μπλαουγκράνα” φαντάζει ως ο πιθανότερος για τον προεδρικό θώκο στις αρχαιρεσίες του Ιανουαρίου

26.12.2020 | 08:29

Μπαρτσελόναεκλογές: Προβάδισμα για την προεδρία της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ο Ζοάν Λαπόρτα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων για την καρέκλα του προέδρου. Αυτό προκύπτει και από τα ρεπορτάζ στην Βαρκελώνη. Θυμίζουμε, πως μετά από την παραίτηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου η διαδικασία αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομάδα της Καταλονίας ορίστηκε για τις 24 Ιανουαρίου του 2021.

Οι Βίκτορ Φοντ, Τζόρντι Φαρέ, Τόνι Φρέισα, Λουίς Φερνάντεθ Αλά  Αγκούστι Μπενεντίτο, Πέρε Ριέρα και Ζοάν Λαπόρτα είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία του καταλανικού συλλόγγου. Και θα τεθούν αντιμέτωποι για την προεδρία της ομάδας. Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει το προβάδισμα για να αναλάβει εκ νέου την προεδρία της ομάδας. Μάλιστα, στις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει από τα Καταλανικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι ο Ζοάν Λαπόρτα είναι το φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας.

Μπαρτσελόνα – εκλογές: Σχεδόν σίγουρη η εκλογή

Θυμίζουμε, ο Λαπόρτα ήταν ξανά πρόεδρος της ομάδας για περίπου μια εφταετία. Από το 2003 έως το 2010 και όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει ξανά μετά από 11 χρόνια τον σύλλογο. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να αναλάβει εκ νέου την προεδρία με ποσοστό 78,1%. Από πίσω του στο κυνήγι της προεδρίας βρίσκονται οι Βίκτορ Φοντ και Τζόρντι Φαρέ. Με ποσοστά 9,7% και 2,4% αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη:

Αποχωρεί από τη Φόρμουλα 1 η Ινφίνιτι για τα …μάτια της ηλεκτροκίνησης 
Και στην Τουρκία βαρέθηκαν τα καμώματα Λιβάγια!
Η στάση ζωής του χαροκαμένου σέντερ των Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς
Exit mobile version