ΑΕΚ – μεταγραφές: Αποσύρονται οι μνηστήρες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Αποσύρονται οι μνηστήρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Χάνεται το ενδιαφέρον για Λιβάγια από την άλλη πλευρά του Αιγαίου - Οι απαιτήσεις του δημιουργούν αρνητικό κλίμα λένε οι Τούρκοι

25.12.2020 | 07:48

ΑΕΚμεταγραφές: Ο Μάρκο Λιβάγια συνεχίζει να απασχολεί τους Τούρκους, όμως αυτή την φορά τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της γείτονος χώρας δεν είναι θετικά. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η Τράμπζονσπορ αποσύρεται από την υπόθεση του Κροάτη επιθετικού. Παράλληλα, επισημαίνουν πως η ομάδα της Τραπεζούντας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της, καθώς ο Λιβάγια επιθυμεί να αλλάξει όρους της συμφωνίας και κυρίως σε θέματα νομισματικής αξίας.  Έτσι, τονίζουν πως παρά το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ομάδα βάζει την υπόθεση στον πάγο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «karadenizgazete.com.tr»: «Ενώ η Τράμπζονσπορ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον τεράστιο αγώνα που έχει με την Γαλατάσαραϊ το Σάββατο, παράλληλα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με παίκτες που σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.  Ένα απ’ αυτά τα ονόματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει πρόβλημα στη μεταγραφή του.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Αλλάζει τους όρους

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λιβάγια θέλει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, ειδικά σε νομισματικά θέματα! Αν και υπάρχει γενική συμφωνία μαζί του, η Τραμπζονσπόρ αποφάσισε να αφήσει αυτή τη μεταγραφή στην άκρη. Παράλληλα, λέγεται πως και η Μπασακσεχίρ προσέφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να ζητά τώρα επιπλέον χρήματα απ’ την Τραμπζονσπόρ. Κάτι που ασφαλώς θέτει εν αμφιβόλω τη μεταγραφή του!

Δείτε ακόμη:

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία και τα ταλέντα στον 20ό αιώνα
Ψηφίστηκε η τροπολογία για το στοίχημα, νέα έσοδα για ομάδες λέει ο Αυγενάκης
Ανακοίνωση-κατηγορώ του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ
Exit mobile version